Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rendkívüli uniós miniszteri csúcs lesz a brüsszeli merényletek miatt

2016. március 23. 18:01

Csütörtökön délután Brüsszelben rendkívüli ülést tartanak az uniós belügyminiszterek és igazságügyi miniszterek a keddi brüsszeli terrortámadások miatt – jelentette be a soros elnök Hollandia.

2016. március 23. 18:01

Az előző napi brüsszeli terrortámadások miatt rendkívüli tanácskozást tartanak csütörtökön az uniós tagországok bel- és igazságügyi miniszterei – jelentette be az EU soros elnökségét jelenleg betöltő Hollandia.

A holland elnökség a Twitteren jelentette be, hogy csütörtökön helyi idő szerint délután 4 órakor összeülnek a szakminiszterek az uniós intézmények képviselőivel a belga fővárosban. 

A két helyszínen végrehajtott keddi brüsszeli terrortámadásokban a legfrissebb összesítések szerint legalább harmincegy ember életét vesztette, és nagyjából kétszázhatvanan megsebesültek.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. március 24. 09:54
És feltétlenül egyezzenek meg a következő ülésük időpontjában!
balbako_
2016. március 24. 06:29
Igen összeülnek és megállapodnak abban, hogy a következő ülésen komolyan fellépnek a terrorizmus ellen, addig viszont továbbra is milliószámra veszik át a migránsokat és keménykednek a V4-ekkel szemben.
áfonya
2016. március 24. 04:42
MSZP: a kormány nincs felkészülve egy magyarországi terrortámadásra http://demokrata.hu/hir/mszp-kormany-nincs-felkeszulve-egy-magyarorszagi-terrortamadasra Pár nappal ezelőtt meg habzó szájjal ordították hogy Orbán urat feljelentik ,elrendelte a készültséget ,mert nem szükséges .Bár mi jó intézkedést csinál a kormány a ballibsik mindig az ellenkezőjét követelik nem törődve ha kárt okoznak , csak az üvöltésük ámerikában meghallják. MSZP szerint nincs is migrációs probléma csak Orbán álproblémát kreál a semmiből. De ugyanakkor nincs is felkészülve egy terrortámadásra. Gyerekek... valami elmegyógyászt azé nem ârtana alkalmaznotok! Ismét összeülnek hogy ne legyenek széjjel.
Héja
2016. március 23. 19:45
Újabb "rendkívüli". Lassan az a rendkívüli, ha a politikusok nem ülnek össze pofázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!