Ötödére csökkent a Leszboszra érkező migránsok száma

2016. február 05. 10:03

Két héten belül elkészülnek a migránsok regisztrálására alkalmas hotspotok Leszbosz szigetén. Bár a hideg idő miatt a korábbi hétezerről napi ezerötszázra csökkent az érkezők száma, ez csak átmeneti állapot, így nagy szükség van a létesítményekre.

2016. február 05. 10:03

Két héten belül elkészülhetnek a görögországi hotspotok. A központok akár napi több ezer menedékkérő regisztrálására is alkalmasak lesznek. Öt ilyen létesítmény felállítását tervezik Leszbosz szigetén, ezek közül az egyiket együtt tekintette meg a francia belügyminiszter és a görög bevándorlásügyi miniszter - derül ki az Euronews tudósításából.

Pár hónapja még sokszor napi hétezer migráns érkezett az Égei-tengeren fekvő szigetre. Ez a szám mostanra a hideg idő miatt napi ezerötszázra csökkent, sőt volt olyan nap is, mikor egyetlen menedékkérő sem érkezett a szigetre. Ez azonban csak átmeneti állapot, így nagy szükség van a regisztrációs pontokra.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználó név
2016. február 28. 21:27
Te csak akkor leszel boldog, ha màr Mohamedék basszàk az anyàdat!
Fahrenheit 451
2016. február 28. 21:27
aztán maguk után hagynak egy csomó gyereket, akiknek ugyanezt a nyomorult sorsot szánják.
Akitlosz
2016. február 28. 21:27
Ötvenszer annyi migráns érkezik Leszboszra, mint még korábban
Fahrenheit 451
2016. február 28. 21:27
eddig is úgy tűnt, hogy az iszlám leginkább a túlvilágra gyúr. az a cél, hogy mielőbb elpatkoljanak és üdvözüljenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!