Robbanással zárult a focimeccs

2015. november 06. 12:58

Váratlan véget ért a romániai FC Brasov–Ramnicu Valcea mérkőzés csütörtökön. A meccs utolsó perceiben a stadionnal szomszédos Vel Pitar kenyérgyár ugyanis felrobbant. Az esetben hatan sérültek meg.

2015. november 06. 12:58

Váratlan véget ért a romániai FC Brasov–Ramnicu Valcea-mérkőzés csütörtökön. A meccs utolsó perceiben a stadionnal szomszédos Vel Pitar kenyérgyár felrobbant. A másodosztályú mérkőzést élőben közvetítette a televízió, a felvételeken jól látszik a robbanás, majd a felcsapó tűz. 

Raed Arafat belügyi helyettes államtitkár vörös színű riasztást rendelt el a Brassó megyei és a szomszédos Kovászna és Prahova megyei kórházakban. Az intézkedésre azért volt szükség, mert nem lehetett tudni, hányan rekedtek a romok alatt. Végül hat, köztük két súlyos sérültet szállítottak kórházba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!