Heti Válasz: Finkelstein is segített a horvát jobboldal kampányában

2015. november 11. 13:26

A Fidesz választási kampányait évek óta segítő amerikai politikai tanácsadó, Arthur J. Finkelstein a horvát jobboldal kampányfinisében is közreműködött – tudta meg a Heti Válasz.

2015. november 11. 13:26

Habony Árpád üzlettársa, a Fidesz választási kampányait évek óta segítő amerikai politikai tanácsadó, Arthur J. Finkelstein a horvát jobboldal kampányhajrájában is közreműködött – tudta meg a Heti Válasz több meg nem nevezett forrásától. 

Az korábban sem volt titok, hogy a magyar kormány a HDZ győzelmét várta a vasárnapi horvátországi parlamenti választásoktól, és az is ismert, hogy a párt csütörtöki zágrábi kampányzáró eseményén felolvasták Orbán Viktor nekik írt levelét – idézi fel a lap. 

A magyar-horvát kapcsolatok nem csak a migrációs válság kezelése és a határzár kapcsán kerültek mélypontra, hanem a MOL és az INA olajipari vállalatokkal kapcsolatos horvát büntetőeljárással összefüggésben is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!