Ban Ki Mun: A migránsválság globális ügy

2015. október 19. 17:19

A migránsválság nem csupán európai, hanem globális ügy, amelynek megoldásához a globális szolidaritás kinyilvánítására van szükség - jelentette ki Ban Ki Mun ENSZ főtitkár hétfőn Pozsonyban, ahol a szlovák külügyminiszterrel, Miroslav Lajcákkal közös sajtótájékoztatót tartott.

2015. október 19. 17:19

A migránsválság nem csupán európai, hanem globális ügy, amelynek megoldásához a globális szolidaritás kinyilvánítására van szükség - jelentette ki Ban Ki Mun ENSZ főtitkár hétfőn Pozsonyban.  Ban Ki Mun ugyanakkor hangsúlyozta, hogy probléma rendezésében az EU-nak vezető szerepet kell kapnia.

A főtitkár hivatalos szlovákiai látogatása során közös sajtótájékoztatót tartott Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel, ahol a migránskérdésre adható válaszok, a közelgő párizsi klímakonferencia, a fenntartható fejlődés, a terrorizmus elleni harc, valamint a konfliktusmegelőző diplomácia voltak a fő témák.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alizka
2015. október 20. 10:13
Banki Mun inkább ezzel foglalkoznál: http://888.hu/article-igy-lehet-barkibol-terrorista
pollip
2015. október 20. 09:07
Bankimun eléggé jóltápláltnak tűnik. "Meghalt 34 kisgyerek alultápláltság miatt egy, az ENSZ által működtetett civil segélyközpontban Dél-Szudánban szeptember első hetében. A gyerekek még ötévesek sem voltak - közölte New Yorkban hétfőn a világszervezet egyik szóvivője."
crydog
2015. október 19. 21:35
ENSZ: sok hűhó semmiért..se megoldás,se szolidaritás, mi a fsznak vagytok ti egyáltalán?..ja persze a Nobel békadíjat odaadni minden debil macskajancsinak.
cereal killer
2015. október 19. 19:58
"A migránsválság nem csupán európai, hanem globális ügy, amelynek megoldásához a globális szolidaritás kinyilvánítására van szükség." - Orbán is épp ezt mondta, amikor 19 nappal ezelőtt felszólalt az ENSZ-ben. Bankimun akkor még mindig sokkos állapotban volt a röszkei frissítő zuhany miatt, ezért csak most esett le neki. Járna egy bocsánatkérés Magyarország felé, de ne álmodozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!