Nem állít jelölteket az MPP a romániai választásokon

2012. október 29. 10:58

Bíró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke elmondta: ha lesznek olyan független jelöltek, akiket a párt is támogat, akkor erről tájékoztatja majd a választókat.

2012. október 29. 10:58

Nem állít jelölteket a decemberi romániai parlamenti választásokon a Magyar Polgári Párt (MPP) – jelentette be hétfőn a szervezet elnöke. Biró Zsolt az MTI-nek elmondta: a párt elnöksége a hét végén folytatott tanácskozásain arra az álláspontra jutott, hogy az MPP pártként nem indul a választási versenyben. 

Hozzátette: ha lesznek olyan független jelöltek, akiket a párt is támogat, akkor erről tájékoztatja majd a választókat. Azokban a választókerületekben, ahol nem lesz a párt által támogatott független jelölt, a választók bölcsességére bízzák, hogy a magyar jelöltek közül kit támogatnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!