Vita a magyar EU-támogatásokról Bécsben

2012. február 28. 19:23

Az osztrák parlamentben a kohéziós források magyarországi felfüggesztéséről vitatkoztak a politikusok: az FPÖ szerint botrányos az eljárás.

2012. február 28. 19:23

A magyar kohéziós források befagyasztása téma volt az osztrák parlament külügyi bizottságának keddi ülésén; az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) élesen bírálta a források befagyasztását kezdeményező európai bizottsági döntést.

 
Az ülésről kiadott parlamenti tájékoztatás szerint Johannes Hübner, az FPÖ politikusa a magyar és a görög helyzetet összehasonlítva óvott attól, hogy az EU egyenlőtlen bánásmódot alkalmazzon Magyarországgal szemben.
 
A populista FPÖ - a legnagyobb ellenzéki párt - saját közleményében pártosnak és botrányosnak nevezte az eljárást és arra szólította fel a bécsi kormányt, hogy ítélje el azt.
 
A bizottsági ülésen részt vevő Michael Spindelegger külügyminiszter válaszában kijelentette, a kormány nem fog kettős mércével mérni.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jag3
2012. február 28. 22:13
Köszönjük meg az FPO-nak, hogy igy kiütötte a Mandiner politikai megbizott gárdáját ;) ps: hűdenagyonidegesek vagytok :p
Erik a Narancs
2012. február 28. 19:30
A magyar kormany mar csak az osztrak nacikra szamithat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!