A szabadságellenes hegemón mind felett

2023. július 05. 23:02

A Soros-birodalmat öröklő Alex új iránymutatást fogalmazott meg szakértői segítségével az amerikai baloldal megadonorjainak.

2023. július 05. 23:02

 

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója és Kobza Miklós, kreatív vezető írása a Mandiner hetilapban.

A médiavásárlásra ösztönző tanulmányukban arra hívják fel a figyelmet, hogy a baloldali üzenetközvetítés sike­réért még több helyi tévét, portált, beszélgetős rádiót kell a demokraták nagyvállalkozóinak felvásárolniuk, és több influenszert szükséges fizetniük. A vásárlásra azért van szükség – indokolnak a hazai szakértőik nyelvén –, mert az USA tele van „hírsivatagokkal”, azaz olyan területekkel, ahol az embereket nem érik el a progresszív üzenetek.

Az amerikai fősodratú média jelenleg is balra húz. A The New York Times, a The Washington Post, a The Wall Street Journal vagy a kábeltelevíziók, mint a CNN, az MSNBC vagy az NBC, nap mint nap közlik a liberális kánon felkapott ügyeit. Mindezeken túl ma Sorosék rendelkeznek a legerősebb, a mainstream sajtót befolyásolni képes médiahálózattal, amely hűen teríti aktuális agendájukat, legyen szó a migrációs krízisről Európában és Amerikában vagy éppen az orosz–ukrán háborúról.

Ennek veszélye nem csupán a baloldal üzeneteinek hegemón terjesztésében áll, hanem abban, hogy a globális médiában Soros György és Soros Alex cinkostársává szegődik az újságíróknak, akik nem a közpolitikát felhatalmazás nélkül befolyásoló aktorokat, hanem jóakaratú mecénást, filantrópot láttatnak velünk, és akiket ezért fedeznek és védenek.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 06. 02:15
nagy a pangás itt mán a szokásos sorosozásra se gerjed a kutya se
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!