Oroszország két irányból indíthat offenzívát

2023. február 02. 06:26

Sorsdöntő időszak előtt állunk, 300 ezernél több orosz katonáról beszélnek az ukránok.

2023. február 02. 06:26
null

Az Ukrajinszka Pravda arról ír, hogy Olekszij Reznyikov, Urajna védelmi minisztere újabb katonai segítséget kért a NATO-tól, mert délen és keleten is az orosz hadsereg offenzívájára számít. Így fogalmazott: „A kezdeményező szerepünket nem veszíthetjük el. Mivel Oroszországban meghatározó szerepe van a szimbolikus jelképeknek, február 24-e környékén számítunk a támadásra.

Szerinte az oroszok két irányból támadhatnak: Donbász és dél felől. Reznyikov a Kreml által mozgósított félmillió orosz katonáról is említést tett:

– véli az ukrán miniszter.

Nyitókép: Konstantin Mihalchevskiy / Sputnik / AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZolieM
2023. február 02. 12:14
Persze-persze. Mert te vele fekszel, vele kelsz. Lázálmaidban már ő irányítja a világ fegyvergyárait és olajvállalatait is. Orvosi eset vagy. Vak vagy valóban, még ha nem is fizikailag.
Kanmacska
2023. február 02. 07:01
Az ukránok már sejtik, hogy hatalmas vereség jön. Az oroszok stratégiailag fontos területeket foglalnak el rövidesen.
Pandaka pygmaea
2023. február 02. 07:00
Remélem egyúttal pont is kerül a történet végére ezzel. Hacsak Zselé és a "nyugat" nem talál még párezer, szerencsétlen feláldozhatót...
Fekete Ló
2023. február 02. 06:58
„A kezdeményező szerepünket nem veszíthetjük el...." Soha nem volt, hazudozásban azért Pressman vonalán mozogtok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!