Ekkor kezdeményezhetnek tárgyalásokat az oroszok Demkó Attila szerint

2023. február 13. 10:28

Előbb-utóbb meg fognak állni az oroszok a szakértő szerint, elárulta azt is, mi lehet a kulcsmomentum.

2023. február 13. 10:28
null

Demkó Attila volt a vendége az ATV Egyenes beszéd péntek esti műsorának, ahol arról beszélt: az oroszok offenzívája nem is a légi csapások tekintetében újdonság, hanem a szárazföldi offenzíva miatt. Bahmut kapcsán úgy fogalmazott: ha elesik a város, akkor még mindig ott van az ukránoknak a még erősebb védelmi vonalnak számító Szlovjanszk és Kramatorszk.

A szakértő szerint a legfontosabb célpont az oroszok számára Kijev lett volna, viszont ahhoz, hogy bevegyék és meg is tartsák az ukrán fővárost, nem rendelkeznek elég nagy haderővel, így most a Donbaszban próbálkoznak. Demkó elmondta azt is a műsorban, hogy véleménye szerint „az oroszoknak előbb-utóbb meg kell állniuk”, és szerinte

valószínűleg, ha az oroszok beveszik a Donbaszt, megpróbálnak majd tárgyalni”

– mondta Demkó, visszhangozva a volt ukrán védelmi miniszter szavait. A Donbasz, valamint a stratégiai és szimbolikus fontossággal bíró Szlovjanszk hiányában azonban a szakértő szerint nem fognak leállni az oroszok. 

***

Nyitókép: atv.hu

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theodorik
2023. február 13. 17:05
az összes elemző közül a már ránézésre értelmi sérült ("mellesleg" azovnáciktól kapott rekiviákkal büszkélkedő, szinte biztosan SZBU-fizetési listán lévő, atlantista,martonyi-csicska) demkó a legeslegeslegalja. A múltkor láttam egy gyűjtést,mekkora baromságokat összehordott ez az állat, aminek jó részét amúgy egy hét múlva saját maga is cáfolta ez az Isten barma.
norder
2023. február 13. 14:37
Demkó Attila szerint... Ajjjjjjajjajjajaj
Ólat a trolloknak
2023. február 13. 12:21
Azt kellene megjósolni, hogy az ukránok mikor lesznek hajlandók tárgyalni..
amca
2023. február 13. 12:19
Demko Vazza. neked is elmondom. Ez nem batu. Nem Mohács! 90 perc! Nem Blitz! Polako. Langsan. Langsam. Medlennij. Slowly!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!