Kadirov nem nyugszik, most már egész Európát fel akarja perzselni a Korán-égetés miatt

2023. január 31. 09:41

Annyira felháborodott az akciótól, hogy a csecsen vezér már úgy tűnik, nem akar Ukrajnánál megállni.

2023. január 31. 09:41
null

Ramzan Kadirovot annyira felzaklatta a dániai Korán-égetés, amelyről a Mandiner is beszámolt, hogy immár a második posztját szenteli Telegramon a témának.

Ameddig léteznek ilyen gyökértelen, nyomorult emberek a világon, nem fogunk leállni a sátánisták pusztításával Ukrajnában. Sőt, menjünk tovább Európába, tisztítsuk meg az egész kontinenst a förtelemtől”

Kadirov nem érti, hogy a hatóságok „miért engedik” a Korán-égetést, és arra utal, hogy ha valaki lelőné az égetések mögött álló Rasmus Paludant, az nem iszlám terrorizmus lenne, hanem egyszerű szabálykövetés. Majd ezek után Paludant „vallási terroristának” nevezi, akitől szerinte „egy egészséges társadalomban megszabadulnának”.

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mikorkakalman
2023. január 31. 14:43
Tudja valaki egyébként mikor váltak ezek az egykoron büszke, megalkuvást nem ismerő csecsenek a ruszkik legszánalmasabb csicskáivá?
files32
2023. január 31. 14:24
Sajtóhír: Kadirov unokaöccse megerőszakolt egy orosz újságírónőt
konfucius
2023. január 31. 13:32
Miattam hajrá, nem állom útját, de ide ne jöjjön. Itt nem égetett senki Koránt, sem mást. Ha valamit itt gyaláznak az a Biblia és a kereszténység. Úgyhogy Kadirovnak itt nincs dolga. A Kárpát-medencét tessék szépen kikerülni.
Igazszó
2023. január 31. 12:27
Lehet röhögcsélni ezen a majmon, de nem felejteném el, mire képes a moszlim terror a komisszárokkal közösen. Láthatjuk nap nap után. Megalapozottan optimista ez a majom: demográfiailag is, vallásilag is, katonailag is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!