Videón, ahogy spray-vel fújnak le egy támadó medvét a Tátrában

2022. július 01. 13:01

A találkozást a medve és a fotós is túlélte.

2022. július 01. 13:01
null

Felkerült az internetre egy videó arról, amelyen az látható, hogy egy medve nemrégiben megtámad egy turistát a Liptói-havasokban, a Tátra nyugati oldalán, írja Facebook-oldalán a magas-tatra.info.

A felvétel készítője ismeretlen,  You Tube-ra  kikerült videó leírásában eredetileg szereplő információk szerint június 24-én készült a Liptói-havasokban, a Kameniszta-völgyben. Később a videó eltűnt a videómegosztóról, majd a Facebookon tűnt fel.

A medve állítólag 20 perc filmezés után vadult be, és kezdett futni a fotós felé, akinél volt egy sprayamit a medvére fújt. Ez azonban nem akadályozta meg a medvét a támadásban. 

A férfi azonban néhány karcolással megúszta az esetet.

Arról nincs információ, hogy hogyan tért vissza a hegyről, de feltételezhetően önerőből. A videót később a Facebookon megosztó szlovák politikus szerint a tapasztalt természetfotós volt a felvétel készítője, aki korábban már 500 fotót készített és filmezett a medvékről.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. július 02. 18:25
Több eset lehetséges. 1. A nejemet, ha fotózom, kérésére, akkor megnézi, és azt mondja, ezt töröld ki, nem jó. Pl. ez lehetett. 2. A medve szintén szeretett volna néhány szelfit készíteni a fotósról, ismerjük a történetet a vadász és a medve történetét, hogy miért jársz te ide. Porfoliót akart a fotósról csinálni, megmutatná a többi medvének a Youtubon. Vagy a Pornhubon. Lehet, hogy megszerette a fotóst, 20 perc alatt.
Alexis de Tocqueville
2022. július 02. 10:14
Spray-vel, baszki... nem szúnyog az, haver
Gáspár
2022. július 02. 04:08
Ez egy medvebőrbe bújt "ürge" lehetett!
Akitlosz
2022. július 01. 16:33
Megérdemelte volna ez az ember, hogy széttépje a medve. Ő nem hagyta békén, ő zaklatta a medvét, ő provokálta ki a támadást. A medve többször is jelezte, hogy máshol tágasabb. A barna medvék így szokták. Ha valaki nem ért a jelzésekből és továbbra sem hagyja békén a medvét ő számíthat csak ilyen támadásra. Normális ember nem. 20 perc alatt 40-szer elmehetett volna az ember nyugodtan. De neki ilyen videó kellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!