A kanizsai önkormányzati média balos vezetője lerománozta a tusványosi hallgatóságot

2022. július 25. 09:05

Tar Mihály szerint Orbánnak „románok” tapsoltak, mégpedig azért, mert a magyar miniszterelnök lefizette a „csordát”.

2022. július 25. 09:05
null

Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház baloldali ügyvezetője közösségi oldalán osztott meg egy posztot, amelyben gyakorlatilag a tusványosiakat románoknak, és „csordának” bélyegezte. A miniszterelnök beszédével kapcsolatban a következőt írta:

„Végig hallgattam! Pár cifra káromkodás, anyázas, de leginkább értetlenség.

Ki megy ez az ember Romániába és ott a románoknak elmondja, hogy a magyarokat hogyan szivatja szarrá, amiért cserébe a román közönség tapsol... Mi az anyjuk valagával fizeti le azt a csordát?”

A bejegyzést megtekintheti itt: 

Kapcsolódó

Tar Mihály kapcsán korábban is írtunk már cikket, akkor épp a magyar válogatott ellen hergelt. Írásunkat elolvashatja IDE KATTINTVA.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. július 25. 18:24
Egyébként erre a f.szira csak rá kell nézni, ettől ennyire telik. Ezzel az írásával adott magáról egy szegénységi bizonyítványt. De ami a legviccesebb, ezek hülyézik a jobboldali szavazókat. :))) Na, ezek vagytok ballibsikéim 20-as iq alatt. Csak így tovább.
Ágáló
2022. július 25. 16:08
Mééééé? A román állampolgárok nem románok?
MyOp
2022. július 25. 16:01
Mondjuk azt díjaznám, ha egyszer ennek a száját egy eredeti bocskoros oláh jól telibe kullantaná.
Google
2022. július 25. 15:15
Arról a tahóságról értekezik a 444, amit ez az ember képvisel? Erről a semmi emberről beszél Gyurcsány, amikor kikel magából? Övezze őt hát egy nemzet undora!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!