Ukrán hírszerzés: saját gránátjaikat robbantotta rá egy kecske az orosz katonákra

2022. június 23. 18:39

Az ukrán hírszerzés szerint az incidensben legkevesebb 40 orosz katona sérült meg.

2022. június 23. 18:39
null

Váratlan ellenfélbe futottak bele a megszálló orosz katonák Zaporizzsjában. Egy kecske keresztezte a katonák útját, és jelentős károkat okozott az ott állomásozó csapatnak, többeket kórházba juttatva – adta hírül az ukrajnai Pravda.

A cikk szerin az oroszok a Zaporizzsja megyében fekvő Kinski Rozdoryban, az ottani egészségügyi intézményben húzták fel ideiglenes főhadiszállásukat, és hogy ezt biztosítsák, az épület körül végig gránátokat helyeztek el.

Az egyik robbanószerkezethez tartozó zsinór akadt a kecske útjába,

az események felgyorsultak, és hamarosan láncreakció keretében egymás után robbantak fel a gránátok.

Az esetről az ukrán hírszerzés is értesült, ők jelentették, hogy az incidensben legkevesebb 40 orosz katona sérült meg, arról nincsenek hírek, hogy halálos áldozata is lett volna a robbanásoknak. Arról sincsen információ, hogy az állat túlélte-e az esetet. 

Nyitófotó: Mehmet Ali Ozcan / AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2022. június 24. 12:42
Ez de gyenge. A körbevett ukrán egységek megadják magukat, akik még életben vannak. De van remény hoholok, majd a kecske.
Krupp Skya
2022. június 24. 07:00
Az ukránok Biden díjjal tüntetik ki a kecskét. :)
lendvaiildiko
2022. június 24. 06:56
A hős ukrán kecske, délben ezt mekegte, Jurij, Szása, erre csak erre, Nem lőtök már Elensky-re. Felrobbant a beste muszka, A szomszéd falu, apraja és nagyja, Kecskét ünnepel és Maruszja, Bár télre nem maradt betevő falatja.
bagira
2022. június 24. 03:16
Ukránok aknásítanak nem az oroszok. Kecske hírekkel népet hülyítik , mintha nagy győzelem lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!