Elnökválasztás kezdődött Lengyelországban

2015. május 10. 11:37

Andrzej Duda a hivatalban lévő Bronisław Komorowski fő kihívója a lengyel elnökválasztáson, de egy ismert punk is versenybe szált.

2015. május 10. 11:37

A Polgári Platform által támogatott, hivatalban lévő Bronisław Komorowski és a szélsőjobboldali Jog és Igazságosság jelöltje, Andrzej Duda mellett egy ismert punk, Pawel Kukiz sem áll rosszul a lengyel elnökválasztáson. Eredményt valószínűleg csak a második forduló hozhat.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. május 10. 16:57
A lengyelek is választhatnak államfőt, a horvátok is, a csehek, is, a szlovákok is, az osztrákok is, a románok is, a törökök is, és még sokan mások is, csak a magyarok nem, bár népszavazáson a szavazók 85,9%-a közvetlen államfőválasztást akart. Magyarország minél környező és távoli országnál vacakabb politikai berendezkedésű. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!