A sajtó alkoholista, narkós söpredék, 50 ezer euróért lekurvázza a saját anyját

2013. december 07. 08:04

Štefan Harabin, a szlovák Legfelsőbb Bíróság elnöke egy egyetemi előadásában osztotta ki a sajtót, a civileket és az Alkotmánybíróságot.

2013. december 07. 08:04

A sajtó söpredék, alkoholisták és narkósok gyülekezete, 50 ezer euróért a saját anyjukról is leírják, hogy prostituált – mondta Štefan Harabin, a szlovák Legfelsőbb Bíróság elnöke csütörtökön a Bumm.sk beszámolója szerint, ami a SME tudósítása nyomán született. A főbíró a pozsonyi Páneurópai Főiskola jogi karának vendégeként tartott előadást a „jogvédelmi szervek” tárgy keretei között. Harabint Ladislav Polka, a Vladimír Mečiar-féle HZDS korábbi képviselője hívta meg az egyetemre.

Harabin szerint a jogászoknál mindenhol zéró tolerancia van érvényben, ám „az újságíró idióta, és narkós is lehet”. A sajtó mellett az Alkotmánybíróság és a Speciális Bíróság is megkapta a magáét: „Ezek az emberek bírósági ülnökök sem lehetnének Felsővízközben vagy Nagykürtösön, azért mentek oda, hogy hatszoros fizetésük legyen.

„Őket azért fizetik, hogy káoszt keltsenek, destabilizálják a helyzetet” – magyarázta a civil szféráról, hozzátéve: kritikusai a bírók között összeesküdtek ellene a harmadik szektorral.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zozonagy
2013. december 26. 02:52
Sohse mondanék ilyet egy szlovákra, de el kell ismernem, hogy Harabin a legnagyobb.Az újságírás halott, ha nem lenne kommentelés már nem is létezne.
bb2
2013. december 26. 02:51
Érdekes ez az általános egyetértés. Pedig van ennél rosszabb gyülekezet is: ügyvédek és bírók.
GV0917
2013. december 21. 20:43
Budapest- 1933. Egy újságíró beszélget a "magyar ifjúsággal". Mondja szerkesztő úr, miből jut magának új olasz sportkocsira és a Riviérára, mikor egy cikkét sem láttam még nagyobb lapokban? Hja, fiatal barátom, azon nem lehet meggazdagodni, amit megírok!Hanem azon a mit nem írok meg, annál jobban! ( ma nem kell médium,elég egy laptop....egy diszk....)
tango47
2013. december 21. 20:42
A képen rossz ujjal mutatja: a középsővel kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!