A nem létező hurrikán

2022. február 15. 20:05

2022. február 15. 20:05
Szilvay Gergely

Hónapokig eltitkolták a hispán szülők elől egy floridai iskolában, hogy tizenkét éves lányuknak hétről hétre azt magyarázta egy tanácsadó, hogy ő valójában fiú. A gyermek végül kórházba került, a szülők pedig perelnek. A lány szeret videójátékozni, osztálytársai mesélték be neki, hogy az fiús, és jobb lehet benne, ha fiúnak gondolja magát. A „felettes szervek” mindezt komolyan is vették, és eltitkolták a szülők elől gyermekük új „nemi identitását”, mondván, katolikusok, tehát otthon „mérgező környezet” fogadná a hírt, és nem támogatnák a lányukat. Az ügyvédet biztosító szülőjogi szervezet szerint sokan keresik meg őket ilyen problémával.

Így aztán a floridai törvényhozásban, melynek mindkét házában a republikánusok vannak többségben, Szülői jogok az oktatásban címmel készül törvény, mely tiltaná a sze­xuális irányultságról és a nemi identitásról szóló diszkurzust az állami általános iskolák alsó tagozatában, a szülők pedig jogorvoslattal élhetnének a tankerülettel szemben, ha az oktatási intézmény nem tartja be az előírást. A republikánusok szerint ugyanis az lmbtq-kérdések megbeszélése nem való a hat–tíz éves gyermekeknek.

Az a réteg, amelynek élen kellene járnia a kiállásban, a homokba dugja a fejét”

A Biden-adminisztráció kötelezővé tette, hogy a nők között indulhassanak magukat nőnek képzelő férfi sportolók, és globális lmbtq-agendát is elfogadott, a washingtoni törvényhozás nem engedné be az országba az „lmbtq-jogokat megsértő” embereket.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!