Örülnie kéne az EU-nak, hogy Orbán létezik!

2016. szeptember 13. 13:12

Heinz-Christian Strache
Facebook
Asselborn egy teljesen valóság- és állampolgáridegen EU-s nómenklatúra sírásója. Senki nem szokott annyira berúgni, hogy Spanyolországot ki akarja dobni az unióból határai védelme miatt.

„Jean Asselborn javaslata Magyarország EU-ból való kidobásáról teljesen abszurd és őrült. Magyarország a határkerítéssel példaértékűen védte meg az EU külső határait, ahogyan azt mindenki követelte, és a schengeni szerződés elő is írja.

Senki nem szokott annyira berúgni, hogy Spanyolországot ki akarja dobni az unióból, csak mert méteres kerítéseket épített fel, hogy védje magát az Afrikából jövő illegális bevándorlás ellen. Hogy Magyarországnak az állítólagos sajtószabadságbeli és bírói függetlenség miatti hiányosságok miatt el kéne hagynia az uniót, ám meghívnák oda (az EU újabb fejezeteket nyitna a csatlakozási tárgyalások során) azt az iszlamista elnöki diktatúraként működő Törökországot, amelyekben az alapjogok figyelembe nem vétele a mindennapok része, nem értem.

Csak olyasvalaki démonizálja Orbánt és Magyarországot, miközben Erdogannak és Törökországnak hízeleg, aki semmit nem ért, és nem vesz tudomást a valóságról. Asselborn egy teljesen valóság- és állampolgáridegen EU-s nómenklatúra sírásója.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Örülnie kéne az EU-nak, hogy Orbán létezik!"

Szerintem az EU polgárainak nagy része örül is.... kivéve néhány agyament EU politikust.

"Ajjaj, a balhibbantak mindjárt örjöngenek....."

Na ja! Hiba volt bezárni az OPNI-t.

Ha az Európa Bíróság elmeszeli az EU-t ezek meg fognak őrülni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés