Ezért szavaznak majd a bécsiek Van der Bellenre

2016. augusztus 25. 17:28
Nyitott, emberi és megfelelően képviseli majd Ausztriát külföldön: ezek voltak a zöld jelölt stábja által megkérdezett bécsiek érvei Alexander Van der Bellen mellett.

Alexander Van der Bellen stábja rövid klipben foglalta össze a bécsi Neustifter Kirtag nevű rendezvény őt támogató látogatóinak indokait a zöld jelölt melletti voksolásra. Egy fiatal szőke lány szerint Van der Bellen jóval karizmatikusabb, emberibb, szavahihetőbb, mint ellenfele, a szabadságpárti Norbert Hofer, aki a levélszavazatok megszámlálását követően párezer szavazattal maradt csak alul az elnökválasztás második fordulójában.

Egy fiatal férfi szerint egy elnök esetében fontos érték a nyitottság, és hogy megfelelően képviselni tudja Ausztriát a nemzetközi színpadon. Egy idős hölgy sem belföldön, sem külföldön nem akarja magát szégyellni egy szélsőjobboldali elnök miatt. Egy kora negyvenesnek tűnő férfi szintén a zöld jelölt nyitottságát emelte ki.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Komoly hírértéke van, hogy a liberális jelölt liberális hívei milyen liberális megfontolások alapján támogatják a liberális jelöltet:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés