Mégsem csukják le Ján Slotát

2016. június 7. 18:43
Már második alkalommal érték ittas vezetésen az egykori SNS-elnököt a szlovák rendőrök. Ján Slota Porschéja egy Audinak ütközött, ami ennek köszönhetően nekiment egy Suzukinak. A szemtanúk szerint részeg Slota először el akart hajtani, majd le akarta fizetni a rendőröket. A politikus féléves feltételes szabadságvesztést kapott.

Január 18-án történt, hogy a szemtanúk szerint részeg Ján Slota Porsche Cayenne típusú autójával egy Audi A6-osnak ütközött, ami ennek következtében nekiment egy Suzukinak egy észak-szlovákiai falu közelében. Az Új Szó cikke szerint a szlovák szélsőjobboldali, magyarellenes kirohanásairól hírhedt politikus először megpróbált elhajtani a helyszínről, ám ebben megakadályozták, így végül lefizetéssel akarta megoldani a problémát.

A kiérkező rendőrök alkoholszondáját Slota nem akarta megfújni. Ez már a második alkalom, hogy nemet mond a szondáztatásra, sokan ezért is kritizálják, hogy a Zsolnai Járásbíróság Slotát büntetőparanccsal feltételes, 6 hónapos szabadságvesztésre ítélte egyéves halasztással, további büntetésként pedig hat évre eltiltotta a gépjárművezetéstől. Az Új Szó cikke szerint viszont csak azt csukják le, aki valakit halálra gázol vagy részegen súlyos sérüléseket okoz.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy magyargyűlölő, radikális figura szép csendben kiírja magát a politikából. Nem kár érte.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés