Nyugdíjasok és egyházközösségek kárpátaljai utazását támogatja a Rákóczi Szövetség

2016. április 29. 9:07
Pályázatot írt ki a Rákóczi Szövetség nyugdíjas- és egyházi közösségek számára: 100-200 ezer forint közötti összeget nyerhetnek el azok a minimum 20 fős csoportok, akik Kárpátaljára utaznának busszal.

A Rákóczi Szövetség – együttműködve a Kárpátaljáért Felelős Kormánybiztossal – Kárpátaljai Utazási Programot indít azzal a céllal, hogy a kárpátaljai régió idegenforgalmát erősítse, valamint a magyar-magyar emberi kapcsolatokat bővítse.

A program kertében magyarországi nyugdíjas egyesületek, klubok, egyházi közösségek csoportjainak kárpátaljai utazásához kíván hozzájárulni; a csoportok méretétől függően 100-200 ezer közötti összeggel segíti a kirándulások megvalósulását – olvasható a Rákóczi Szövetség pályázati kiírásában.

A feltételek között szerepel, hogy kizárólag kárpátaljai úti céllal, minimum 20 fős csoporttal lehet pályázni. Az utazásnak 2016. május 1. és december 31. között kell megvalósulnia és csatolni kell a kirándulás programtervét is a pályázathoz is. A pályázatok beérkezésének határideje 2016. május 30., hétfő.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés