A végtelenségig korrupt, élősdi Orbán-pereputty immáron a tartós lemaradás garanciája

2024. május 02. 15:52

A hatalomgyár nem tud mást tenni, mint hogy felcsavarja a rettegés és a gyűlölet-potmétert.

2024. május 02. 15:52
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: Képernyőfotó

„ (...) A Fideszben a pánikot az okozza, hogy a talajvesztésnek sokkal mélyebb okai vannak. A rezsim az eddigi választásoknak a magyarság Kárpát-medencei történetének legnagyobb gazdasági fellendülését hozó EU-s támogatási időszakból indult neki. A fideszes gyűlöletkampány, a Megafon és a többi ilyen közpénzüzemű mesterséges unintelligencia-gépezet legfeljebb fűszere, ám nem alapanyaga volt a kétharmados sikerreceptnek. Az eddigi választásokon a jónép egy szerény, ám ténylegesen létező életszínvonal-emelkedés és egy gyenge, demoralizált és minimum varacskos disznónak lefestett ellenzék között választhatott. Mára alapvetőn változott a helyzet: a rendszer tápanyagát adó uniós pénzcsapot az orbáni korrupció miatt mára elzárták Brüsszelben, a versenyképtelenné tett magyar gazdaságban pedig lassan, de elkezdett újra nőni a munkanélküliség, az államadósság a plafont verdesi, az Európa-rekorder magyar infláció pedig csak időlegesen csillapodott, ám ugrásra készen áll, így nem lehet szó választás előtti pénzszórásról.

A végtelenségig korrupt, élősdi Orbán-pereputty immáron a tartós lemaradás garanciája és a jónépben kezd az is tudatosulni, hogy Brüsszel helyett immáron nekik kell majd finanszírozni a fideszes siserahad urizálását.

A hatalomgyár most nem tud mást tenni, mint hogy felcsavarja a rettegés és a gyűlölet-potmétert. A fideszes kormánysajtóban többet fenyegetőznek az atomháború lehetőségével, mint az orosz köztévében, a youtube-on immáron a mesefilmek előtt is egy olyan fizetett hirdetés megy le, amin minden ellenzéki komornyikruhás hazaáruló, az önálló politikusi szerepben látványosan esetlen Szentkirályi Alexandra pedig azzal próbálja az emancipált, liberális pestbudai polgárságot megszólítani, hogy Karácsony Gergely nem tud betekerni egy izzót és vécére menekül az éttermi számla elől.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aragorn-2
2024. május 04. 19:56
Kúsznak elő a férgek. Ez a szerencsétlen, itt töketlenkedik. Már bíborban úszik az agyam, amikor ilyen népszava, és hozzá hasonló sajtóorgánumok teli szájjal Orbánt ekézik. Elég ebből a mihaszna, tetű társaságból. Magasról le kell szarnunk ezeket a hazaáruló soros-bérenceket. PÉNZÉRT írják, teszik azt, amit tenniük kell. Soha többé baloldal.
nurszultan
2024. május 03. 21:15
Faszszopó féreg, megzabáltad ma már a flódni adagod? töki, az rendben , hogy tehetségtelen vagy, de azt a VITYÁT kostólgatod- a kibaszott diktatúrában- ahol azt ugatsz, amit akarsz! Figyu, gyökér batka. annyiszor leszel besz...va, ahányszor kell! vágod, igaz proli gyökér!!
KBA98
2024. május 03. 18:24
Ki ez a proli?
Töki
2024. május 03. 12:50
:)))))) mi van kisfiam, koplalsz!? Majd a böriben nem fogsz. :))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!