„A Fidesz aktivistái és szimpatizánsai nem fogják rongálni mások plakátjait” – reagált a plakátragasztásra Böröcz László

2024. május 09. 22:47

A Fidesz I. kerületi polgármesterjelöltje sajnálatosnak nevezte a történteket.

2024. május 09. 22:47

Nyitókép: Képernyőfotó

A Ripost számolt be arról, hogy I. kerületi lakosok kapták lencsevégre V. Naszályi Márta regnáló polgármestert ahogy egy autóból kiszállva leragasztja a sajátjaival fideszes kihívója, Böröcz László plakátjait.

A lap emlékeztetett, hogy azért is meglepők a közösségi médiában megjelent fotók, mert nemrég maga V. Naszályi fogalmazott úgy Facebook-oldalán, hogy 

Legyen kulturált a kampány!”,

azt követően, hogy több plakátrongálás is történt Budaváron.

„Sajnálatos, ami történt”

A történtek kapcsán megkerestük Böröcz Lászlót, aki lapunknak azt nyilatkozta, hogy ő maga is a közösségi médiából értesült a plakátragasztásról. Az eset helyszíne jól beazonosítható, a Fő utcán történt, a kapucinusok templomának környékén – mondta.

Böröcz kijelentette, hogy 

sajnálatosnak tartja a történteket. S az biztos, hogy a Fidesz aktivistái és szimpatizánsai nem fogják rongálni mások plakátjait”.

A szerencsén múlott, hogy nem történt baleset

A kerületi kampánycsapattól továbbá azt is megtudtuk, hogy V. Naszályi Márta aktivistái felgyújtották – feltehetően még május 1-jén este – a gázüzemelésű kandellábereken a Szabó Ilonka utcában, a Várszoknya környékén. „Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt komoly baleset” – hangsúlyozták.

A gyújtogatás egyértelműen rongálásnak minősül, 

de vélhetően az is, hogy jelöltünk plakátjának a felét V. Naszályi Márta leragasztotta, így olvashatatlanná vált Böröcz László neve és jelölő szervezete” – hangzott el.

Hozzátették, hogy a ragasztás ügyét még inkább árnyaltabbá teszi az, hogy a négyoldalú, választási hirdetőtáblákon még akadt volna hely az ellenzéki polgármesterjelölt plakátjainak.

Az ügyben kerestük telefonon és emailben is V. Naszályi Mártát. Amint választ kapunk a kérdéseinkre, cikkünket frissítjük.

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­­­z­­­i n­­i­­m­­­f­o­m­­­á­n­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
mreinstand-2
2024. május 10. 11:08
„A Fidesz aktivistái és szimpatizánsai nem fogják rongálni mások plakátjait” Gondolom, úgy értette, hogy többé.
luxusbatar
2024. május 10. 07:18
Poloskapeti felhergelt szektája munkában.
chief Bromden
2024. május 10. 06:47
Hol a határ mikor valaki méltatlanná válik, már a jelöltségre is? Hol van a választási bizottság, hol van a választások tisztasága, törvényessége? A jelölt sk. rúgja fel következmények nélkül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!