Ez a skandalum félelmetesen hasonlít a bolsevik gondolkodáshoz

2024. április 17. 17:05

Döbbenetes rálátni arra, milyen véleménybuborékban élhet a nyugati elit.

2024. április 17. 17:05
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Korrigáltak. Jó hír Brüsszelből, a belga bíróság megsemmisítette a kerületi polgármesternek a NatCon konferencia betiltásáról szóló határozatát. A nyugat-európai civilizáció korrigált, és ez feltétlenül örvendetes. Ugyanakkor döbbenetes rálátni arra, milyen véleménybuborékban élhet a nyugati elit. A szélsőbal agresszió kifejeződését úgy akarták megakadályozni, hogy betiltják a kiszemelt áldozat színre lépését. Ez már nem is a »minek ment oda«, hanem a »megtiltom, hogy odamenjen« logikája. Ez a skandalum igenis árulkodó, egy olyan világszemlélet tükröződése, amely félelmetesen hasonlít a bolsevik gondolkodáshoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. április 18. 07:15
Buborék? Az már csak a fejükben van a valóságban már megrepedt és ha egyszer megreped? A folyamat megállíthatatlan.
Ez D-dúr és e-moll
2024. április 18. 01:14
"Marco Polo ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. április 17. 18:22 ...van mit korrigálni....?" Orbánisztán a létező világok legjobbika, ahol kizárható, hogy bármikor, bármiben is bárminemű korrekcióra lehet szükség?
tizennyolcfok
2024. április 17. 21:43
"A szélsőbal agresszió kifejeződését úgy akarták megakadályozni, hogy betiltják a kiszemelt áldozat színre lépését" amikor ti nem engeditek fellépni a veletek egyet nem értőket, pl. somogyi andrást vagy vágó bernadettet, meg olyanokat, akik tiltólistán vannak, akkor az is a bolsevik gondolkodás, bencsik papi? már megint elárulod magad, hogy valójában minek tartod magatokat. persze igazad is van. bolsevik szarok vagytok, annak is a legalja.
palicsi-2
2024. április 17. 20:39
"félelmetesen hasonlít a bolsevik gondolkodáshoz." Nem Gábor, megint tévedsz! Ez bizony nem csak "hasonlít", hanem ez maga a kommi nista gondolkodásmód! Már csak egy lépés az egy párt rendszer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!