Tasnádi: Ha Gyárfás betartja a tanácsaimat, van esélye, hogy élve kijön a fegyházból

2024. február 09. 06:29

„A visszavonult keresztapa” ezt javasolja a hét évre ítélt üzletembernek, hogy ha túl akarja élni.

2024. február 09. 06:29
null

Hasznos tippeket kapott az előtte álló fegyházévekre Gyárfás Tamás. A magyar keresztapaként elhíresült Tasnádi Péter adta a tanácsokat, aki saját tapasztalatai alapján feltehetőleg hiteles információkkal tud szolgálni – számol be a Magyar Nemzet.

Ismert: a korábbi médivállalkozót, az úszószövetség korábbi elnökét csütörtökön hét évre ítélték a Fővárosi Törvényszéken bűnsegédként elkövetett emberölés miatt.

Az elsőfokú ítélet szerint Gyárfás adta ki az utasítást Fenyő János megölésére, amely 1998 februárjában be is következett.

Az ügyben korábban tanúként hallgatták ki „a visszavonult keresztapák” életét élő Tasnádi Pétert is, aki anno azt állította: egykor húszmillió forintot kapott Gyárfás Tamástól, hogy ölje meg Fenyő Jánost.

„Van egy tanácsom Gyárfás Tamás számára: ha túl akarja élni, minél kevesebbet mozogjon a fegyház területén. Tanuljon, kösse le magát. Én is ezt csináltam. Összesen 13 és fél évet voltam rács mögött, ebből 10 évet egyszemélyes zárkában ültem”

 – nyilatkozta Tasnádi Péter az AcNews-nak.

Mint mondta, megjelennek majd a hiénák, akik rárepülnek a pénzére, mert tudják, hogy gazdag. Szavai szerint mivel Gyárfás végtelenül intelligens, kulturált ember, fel kell készülnie, hogy mindennek az ellenkezője fogadja, mint amihez hozzászokott. A kaja mennyisége, minősége tragédia, akár a tisztálkodási lehetőségei – sorolta. Tasnádi kiemelte:

csak az fürödhet mindennap, aki dolgozik.

„Ha teheti, egyszemélyes zárkába kérje magát. Sportoljon, tanuljon, kösse le az idejét. Gyárfás a jövő hónapban 75 éves lesz. Ha a fentieket betartja, van esélye, hogy élve kijön a fegyházból” – tette hozzá.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pguszti-2
2024. február 13. 08:18
Az első kérdés nem az, hogy élve jön-e ki a fegyházból Gyárfás, hanem hogy élve megy-e be a fegyházba. Hiszen még csak egy elsőfokú ítélet volt. Mire jogerőssé, végrehajthatóvá válik az ítélet, jó pár év fog még eltelni. Így a kérdés az, hogy ezt megéri-e még egyáltalán Gyárfás.
Bulldog Orange
2024. február 09. 12:33
Remélem, már csak tepsiben jön ki, ez a tetves komcsi, a sittről.
Syr Wullam
2024. február 09. 10:24
Tasnádi egyébként a Rabbiképző hallgatója. És ez nem vicc. 🤭
konyvtaros-0
2024. február 09. 10:18
Gyarfast ugyanolyan “vedett madar”kent fogjak kezelni mint ahogy azt tettek tasnadiva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!