Ködfoltokkal indul a hétvége és esernyőre is szükség lehet majd

2024. február 02. 07:31

Mutatjuk, hogyan alakul a hétvége időjárása az előrejelzés szerint.

2024. február 02. 07:31

Köfoltokkal indul a péntek reggel, főleg az ország keleti részében – írja a Köpönyeg.hu előrejelzése. Mint a lap tájékoztat: „ezek feloszlása után országszerte változóan felhős lesz az ég. Estétől vastagszik ÉNy felől a felhőzet, és ekkor kisebb esők, záporok is előfordulnak. 4-9 fok várható.”

Szombaton aztán majd „gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan alakulhat ki záporeső. Az ÉNy-i szél nagy területen lesz erős, néhol viharos. Reggel 0, délután 11 fok körül alakul a hőmérséklet” – írják.

A borongós hangulatú időjárástól vasárnap sem szabadulunk meg, „többször erősen felhős idő. Napközben elszórtan, estétől több helyen eredhet el az eső. Délutántól egyre nagyobb területen fokozódik viharossá az ÉNy-i szél. Akár 13-14 fok is lehet” – olvasható a Köpönyeg előrejelzésében.

Nyitóképünk csupán illusztráció! Fotó: Dimitris Vetsikas képe a Pixabay -en.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!