Csapadékmentes, de hideg lesz a jövő hét – íme a napokra lebontott előrejelzés!

2024. január 28. 10:39

Csütörtökre 3-10 fok közé enyhül az idő.

2024. január 28. 10:39
null

Többórás napsütésre számíthatunk, de nyugaton és keleten lehetnek rétegfelhős tájak is. Nem lesz csapadék. Fokozatosan gyengül a reggel még élénk északnyugati szél. 4 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, derül ki a Köpönyeg.hu mai napra vonatkozó időjárás-jelentéséből.

Hétfőre pár órás napsütést és csapadékmentes időt ígérnek, reggel -3, délután +6 fok valószínű. Keddre az előrejelzések szerint változóan felhős lesz az ég: főleg a Dunától keletre lehet tartósabb rétegfelhőzet, pára. A Tiszántúlon szitálás előfordulhat. +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán és csütörtökön erősen felhős, párás időre van kilátás. Szitálás, ködszitálás előfordulhat. Csütörtökön egyre jobban megélénkül a nyugati szél. 3-10 fok közé enyhül az idő.

Nyitókép: Shutterstock

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2024. január 28. 12:43
Hideg? MIféle hideg? Január végén, a 3-10 fok az hideg? A mínusz 5-10 fok nappal, az hideg. Ráadásul ott a cikkben, hogy enyhül az idő. Egész február első felére kifejezetten meleget jósolnak a modellek. Az igazán télies, zord idő egyre kevesebb van már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!