Magyarország szuverenitását minden eszközzel meg fogjuk védeni!

2023. november 21. 21:51

Parlament elé került a szuverenitásvédelmi törvény!

2023. november 21. 21:51
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Parlament elé került a szuverenitásvédelmi törvény! Mindenki előtt ismert, hogy 2022-ben kívülről akarták befolyásolni a parlamenti választásokat Magyarországon. A baloldali politikusok a törvényeket kijátszva külföldi szervezetektől pénzt fogadtak el, és abból akartak hatalomra kerülni.

Ezzel kockára tették hazánk szuverenitását, de ennek a jelenlegi szabályok miatt nem lehetett komolyabb következménye. Azért, hogy ez ne fordulhasson elő mégegyszer, szuverenitásvédelmi törvényt alkottunk.

Az új törvény becsukja a kiskaput a választási trükközés előtt, és következménye lesz annak, ha valaki külföldi pénzt használ fel a kampányban, akár három évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. Létrejön egy független állami szerv, a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amely vizsgálja majd a külföldről jövő befolyásolási kísérleteket, s azokat nyilvánosság elé tárja. Magyarország szuverenitását minden eszközzel meg fogjuk védeni!”

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. november 22. 11:54
Tudod, mit védtek meg ti minden eszközzel? A magatok és a "lölő félék" rablott pénzét és a zsidó háttér hatalomnak biztosított magyarországi pénzszivattyúk kezelését. (amiért szintén nem kevés "jutalék" és hatalmatok biztosítása a jutalom) Ráadásul ezzel a "váltig becsületes", "igazi nemzeti magyar" viselkedéssel visszahozzátok nyakunkra nagy barátotokat, böszmét és haramia bandáját. (Ha nem lenne a barátotok, már 17 éve börtönben ülne a tettestársaival együtt.)
Pelso j.
2023. november 22. 10:26
Ti nem az ország szuverenitását véditek, hanem a pártelit hatalmát és a húsosfazekat.
alexandrosz-2
2023. november 22. 09:10
Semmit nem védtetek meg soha a vétótlan köpcös geci gazdátokkal! A CEU még mindig judapesten tombol a soros ügynökeivel együtt. A buzik vidáman vonulgatnak évról évre, tombolnak még a Nemzeti Múzeumban, judapesten, pécsett is, miközben a szemkilövőid védik őket és akik tiltakoznak ellenük, azokat vegzálják. A kibaszott polt, meg a vérügyészei nem találnak törvénytelenséget a vonagló buzik és az odacipelt gyerekek kapcsán. Aláírt 11. szankciós csomagot, és azóta még tucatszor a szankcióhosszabbításokat, miközben már a 12. szankciós csomagról alkudozik. Megszavazta ursulát, borellt, 7 éves költségvetést, covid hitelt, finnek nato csatlakozását. Támogatja a magyarokat gyilkoló ukránokat, üzemanyaggal, pénzzel, gyógyszerrel, gyógyíttatja a gyilkosaikat, nyaraltatja, kényezteti a zsidaikat. Nem azt kell figyelni, amit hazudozik mocskos cigány geci, meg a sok samesza, hanem azt amit tesznek!
Pernahajder
2023. november 22. 08:31
Szuverenisztán a szuverenisztániaiaké! Meg putyleré.. meg szicsipincsié.. meg bármelyik túrósfaszú türk reteké, amelyiket ideesz a rosseb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!