Donáth Anna megszólalt: „Azért írtam, amit írtam, mert így gondolom”

2023. október 27. 14:45

„Talán meglepő lehet egy politikustól ma Magyarországon ilyet hallani” – fogalmazott a momentumos EP-képviselő.

2023. október 27. 14:45

A Mandiner beszámolt róla, hogy Donáth Anna Válasz Online-on megjelent írásában páros lábbal szállt bele Gyurcsány Ferencbe és pártjába. „Sajnos nem csupán a kormányoldalon látjuk megvalósulni a hazugság kultúráját. Hasonló politikai kultúrát képvisel a Demokratikus Koalíció is. Ezzel pedig súlyos gátja a kormányváltásnak” – fogalmazott a Momentum EP-képviselője.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ellenzéki pártok reagáltak Donáth Anna cikkére. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Péntek kora délután Facebook-oldalán posztolt a momentumos politikus. Mint írta: „látom, sokan találgatják, hogy vajon mi vitt rá arra, hogy megírjam, és hogy vajon ki mindenkit akartam megszólítani a legutóbbi cikkemmel, amely egyébként az igazság kultúrájának megteremtéséről szólt.

Ajánlok egy új értelmezési keretet az erről vitatkozóknak.”


Azért írtam, amit írtam, mert így gondolom. Talán meglepő lehet egy politikustól ma Magyarországon ilyet hallani. De én abban hiszek, hogy ez az ország sokkal jobb hely lenne, ha politikusok végre azt mondanák, amit gondolnak, és nem azt, amit szerintük a többség hallani akar” – írja az EP-képviselő.

Donáth szerint az embereknek elege van a hazugságokból. „Többséget pedig csak igazsággal teremthetünk.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner-montázs

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. október 28. 21:06
Azt írod "gondolom". Ne túlozz te segghülye.
cutcopy
2023. október 27. 21:21
Lószart gondolsz te, akinek Jourova rendszeresen eligazitást tart..
hátakkor
2023. október 27. 17:11
No olimpia után No Dobrev Klein? Előveszek még egy kanalat :)
hátakkor
2023. október 27. 17:07
Lassan visszasírjuk a petőivánokat, kisjánosokat a Momentánt látva :) Bennük több leninizmus volt azért. Nem az EP-ben hergeltek a magyarok ellen, csak simán weyerbéláztak. Az a csapat kemény volt 60 ezer szavazóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!