Rátukmálná a szlovák pártokat a felvidéki magyarokra a Pravda

2023. május 19. 13:48

Úgy látják, a magyar pártok már nem kínálnak kizárólagosságot a magyar lakosságnak.

2023. május 19. 13:48
null

A szlovák Pravda véleménycikke szerint végérvényesen véget ért a szlovákiai magyar pártok „vért izzasztó összefogása” azzal, hogy a Most-Híd távozik. A szerző úgy véli, nem Gyimesi György ásott mély árkot, ő csak feltárta a régóta fennálló, áthidalhatatlan viszályokat.

A magyar pártok  már nem kínálnak kizárólagosságot a helyi magyarságnak, és az ő jövőjük – akárcsak az ország többi polgáráé – az országos pártoktól függ, írja a Pravda.

Nyitókép: MTI/TASR/Pavel Neubauer

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2023. május 19. 22:29
A belabugarista Moszty mindig egy magyaráruló, kollaboráns szlovák párt volt. Bela Bugar és pártja soha egyetlen kérdésben sem állt a magyarok mellé.
Unknown
2023. május 19. 21:48
Na, ha az RMDSZ meg tudja csinálni 6%-kkal, akkor a Szövetség is 10%-kal. Csak pozitívan.
Igazszó
2023. május 19. 17:35
A felvidéki magyarok azt kapják, amit érdemelnek. Itthon detto.
nempolitizálok
2023. május 19. 17:17
Nem nagyon értem, miért jobb egy szlováknak, ha egy magyar szlovákká válik. Még irodalmuk sincs, 5 milliós kis munkaeőiac, szervilis, provinciális szlovák pártok, akik az első nyugati vendégnek átadják lányuk hálószobájának és a kassza kulcsát. Ki akar baszni az ottani magyarokkal is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!