Volt osztrák belügyminiszter: A néppárti-zöld kormányunk tanulhatna a magyar miniszterelnöktől

2023. május 03. 19:59

Herbert Kickl szerint Orbán Viktor számtalan dolgot kifejezetten jól csinál. 

2023. május 03. 19:59
null

Herbert Kickl, Ausztria korábbi belügyminisztere,az Osztrák Szabadságpárt elnöke a Facebookon adott hangot azon meggyőződésének, hogy Orbán Viktor számtalan dolgot kifejezetten jól csinál. Úgy látja, hogy a néppárti-zöld osztrák kormány is jócskán tanulhatna a magyar miniszterelnöktől.

Hozzátette, hogy tavaly Magyarországon mindössze

46 menedékkérelmet nyújtottak be, Ausztriában pedig 112 ezret.

Kickl szerint az „új népvándorlás elleni harcban” szükség van egy „Ausztria-erőd” felépítésére.

***

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 04. 18:43
A tolvajlást,kétségtelen,tökélyre fejlesztette..:(
buvu
2023. május 04. 08:12
Tehát ha jól értem, közel 113.000 emberből, 46 volt az, aki valós menekült és bajban van. Valós indokkal itt beadhatták a kérelmüket (azaz útlevéllel érkeztek), a többi meg ment tovább szerencsét próbálni? Ez lehet a jó arány, 1 bajba jutottra jut 2.500 lopakodó?
LancelotDuLac
2023. május 03. 21:28
Könnyű más farkával verni a csalánt. "Orbán Viktor sok mindent jól csinál. Ez a fekete-zöld kormány még tisztességes leckét vonhat le a magyar miniszterelnöktől. Tavaly csak 46 menedékkérelmet nyújtottak be Magyarországon, és nem 112 ezret, mint Ausztriában. Az új népvándorlás elleni küzdelemben végre egy "Ausztria erődöt" kell építeni - más nem lehet hatékony! CSAK egy liberális szövetségi kancellár nyomja meg a menekültügyi STOP gombot: Válasszunk EGYÜTT az ész és a józan ész politikáját." Persze mert még a menekültek sem akarnak egy orosz mintájú diktatúrában letelepedni, ahol éhen döglenek a munka mellett is. Bazd meg az anyádat labanc!!!!
need-info
2023. május 03. 20:53
Jó lenne már, ha az FPÖ lenne hatalmon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!