Pravda: „Felpofozzák idén Orbánt?”

2022. január 03. 10:13

A szlovák baloldali lap szerint a többszörös magyar miniszterelnök szokatlan helyzetben találta magát, a hatalom elvesztése fenyegeti.

2022. január 03. 10:13
null

A baloldali Pravda „A világ 2022-ben: felpofozzák vajon Orbánt és elköltözik Macron a palotából?” című cikkében azzal foglalkozott, hogy milyen a lesz a világ az új évben. A szerző szerint a többszörös magyar miniszterelnök egy szokatlan helyzetben találta magát. Orbán Viktort a hatalom elvesztése fenyegeti. Az ellenzék egyesült a kormányzó Fidesz ellen, amely egymás után háromszor megnyerte a parlamenti választásokat.

Orbán kihívója Márki-Zay Péter, akinek a politikai tábora a felmérésekben sikeres, a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint az egyesült ellenzék 48 százalékot szerezne, ami csak két százalékkal kevesebb a Fidesz népszerűségénél. Az ellenzék három jelölt közül választotta ki a választási vezérét, aminek biztosan nem örült Orbán, mert egy erős ellenféllel fog szembenézni – vélte a szerző.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 05. 11:56
A TÓT KOMMUNYISTÁK wishfulthinking-oznak a hegyiparasztok között ottan a Tátra ma havas BIRKALEGELŐIN--KÉT HODÁLYASZAR TAKARITÁS KÖZBE..... VALÓSZINŰLEG IGAZAT íR ONNAN A FELEVIDÉKRŐL AZ "Egy Ember" nick nevű felvidéki magyar ide-kommentelő társunk, amikor asszongya, hogy: "....Hogy a Pravda mit ír az le van szarva..." Ő már csak tuggya, mert Ő ért tótul, én nem, de ÉN hiszek Neki!
kombinátor
2022. január 04. 19:51
ha valaki 48%-ot szerez, az nem 2%-kal kevesebb a máiskénál, hanem 4%-kal ... ennyi barmot ...
Egy Ember
2022. január 04. 13:43
Én olvasom a Pravda nevű lapot, de legjobban a cikkekhez való hozzászólások tetszenek. Higgyétek el a szlovák emberek dicsérik Orbán Viktort. Hogy a Pravda mit ír az le van szarva.
Wezuv
2022. január 04. 12:38
Ezek azt se tudják milyen rendezvényen vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!