Magyarország ismét a világ 10 legjobb befektetési helyszíne között!

2020. május 26. 21:56

„A vállalkozások, a befektetők tehát bíznak Magyarországban, bíznak a magyar emberekben, tudják, hogy a magyarok tehetségesek és szorgalamasak” – fogalmazott Menczer Tamás államtitkár.

2020. május 26. 21:56

„Magyarország ismét a világ 10 legjobb befektetési helyszíne között! Dolgozunk tovább: a kormány annyi munkahelyet fog létrehozni, ahányat a vírus elpusztított” – írta közösségi oldalán Menczer Tamás. Az államtitkár elmondta: „a vállalkozások, a befektetők tehát bíznak Magyarországban, bíznak a magyar emberekben, tudják, hogy a magyarok tehetségesek és szorgalamasak”.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. május 28. 09:06
"Magyarország ismét a világ 10 legjobb befektetési helyszíne között!" Magyarul: Tehát azon országok között vagyunk az élbolyban, ahonnan a külföldiek a legtöbb profitot tudják kivinni a befektetett pénzhez képest.
Emmanuel Goldstein
2020. május 27. 11:25
"A teleképben abbamaradt a zene, és egy hang szólalt meg. Winston felfigyelt. De nem a hadijelentés volt, csak a Bőség-minisztérium egy rövid közleménye. Kiderült, hogy az előző negyedévben a Tizedik Hároméves Terv cipőfűző-termelési előirányzatát kilencvennyolc százalékkal túlteljesítették." Orwell: 1984
flesh ripper
2020. május 27. 07:22
Magyarországon, berobban, újra nagy lendületet vesz a turizmus! Ez a szektor - pl. szálláshelyek, szolgáltatások -, rengeteg lehetőséget kínál a likvid tőkével rendelkezőknek. Rengeteg a pangó, minőségi ingatlan, beépítetlen ingetlanrészek, telkek. Nagyon sokan szeretnének 1- két millcsit beletolni ilyen célú alapokba, pl. az USA-ból. Egyáltalán nem az olcsóság, hanem a nagy távlatok vonzanak. Budapest, vagy a vidék, óriási, látványos fejlődés előtt áll. Bizony, meg fogtok lepődni...
Atilla
2020. május 27. 06:35
A hozzászolásokból világosan látszik,hogy jó az irány... A libsi george soros lefizetett,hazaáruló,eltévedt,bosszúálló stb.csűrhe itt is jelen van,hisz ezért fizetik s valamit azért csak fel kell mutatni... Csak így tovább Viktor,ne legyen egy nyugodt perce sem az ellenségnek(értsd ellenzék). A siker nem marad el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!