Kampányt nyit szombaton a DK

2017. szeptember 01. 11:02

„Orbán vagy Európa?” címmel szervez kampánynyitó rendezvényt szeptember 2-án Gyurcsány pártja a Nyugati téren.

2017. szeptember 01. 11:02

Valószínűleg nem véletlenül választotta a Nyugati teret a Demokratikus Koalíció őszi kampánynyitó rendezvényének színhelyeként – a Gyurcsány-párt ugyanis egyértelmű kampányüzenettel fordul rá a 2018-as választásokra, eseményét az

„Orbán vagy Európa? Válassz!”

címmel rendezi meg szeptember 2-án délután 4 és 6 óra között. A rendezvényen Gyurcsány Ferenc pártelnök is beszédet tart.

A Gyurcsány-párt közleménye szerint a kérdés 2018-ban az lesz a szavazófülkékben, hogy Orbánra, vagy Európára voksolunk. „Ha Orbán nyer, elbúcsúzhatunk az EU-tagságunktól, ha viszont leváltjuk, többé senki sem veszélyeztetheti Magyarország EU-tagságát” – írják, majd hozzáteszik: a DK Európa pártján áll, és a választóknak is ki kell állniuk hazánk EU-tagsága mellett. 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2017. szeptember 02. 15:48
Már csak 12 perc és megtudom, hogy "Orbán vagy Európa?". Egész éjjel nem aludtam.
Tidal_wave
2017. szeptember 01. 17:12
Jó lenne a rendezvényt meghekkelni, és kivinni egy papírmaséból készült Horn Gyula szobrot, dobtáras PPS-sel a kezében. Ugyanis Hornnak a "maga módján" 56-ban köze volt a forradalomhoz (pontosabban annak leverése utáni időkhöz, amikor saját szavaival élve "a törvényes rendet védte", többek között a Nyugati téri tüntetésen, 1956. december 6-án). A DK-nak az eredeti Schuman/Adenauer/Gaspieri féle európai szellemiséghez pont annyi köze van, mint Horn elvtársnak az '56-os forradalomhoz.
balbako_
2017. szeptember 01. 16:54
Ez is Európa ám! https://ripost.hu/cikk-balkan-europa-ausztria
czsolt5
2017. szeptember 01. 16:22
A 2018-as választási kampány minden idők legostobább kampánya lesz. Az ellenzék ostobább, mint valaha, a kormány viszont jobban irányít, mint ahogy kampányol. Sajnos ők is hajlamosak ostoba plakátok készítésére. Azzal alázhatná meg az ellenzéket a kormány a legjobban, ha bejelentené, hogy nem kíván részt venni a kampányban, csak a kormányzásra szeretne koncentrálni. Úgy is tönkreverné ezeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!