Ilyen volt a V4 találkozó Orbán szemszögéből

2017. július 05. 09:18

A V4-ek és az egyiptomi elnök fogadása mellett a Vigadó előtt Orbán Viktor kertészkedett is egy kicsit.

2017. július 05. 09:18

Orbán Viktor személyes Facebook oldalán tett közzé videót a V4-ek budapesti találkozójáról és Abdel Fattah esz-Sziszi látogatásáról. A kormányfő Beata Szydłoval, Buhoslav Sobotkával és Robert Ficoval is tárgyalt, melyben Egyiptom és Közép-Európa kapcsolatának erősítésére hívta fel a figyelmet.

A miniszterelnököt a fogadásokon és a beszédeken kívül a kertészkedés kötötte le: A Vigadónál Robert Fico köszöntése előtt egy elburjánzó gyomnövényt húzott ki a földből.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2017. július 06. 22:37
ÉN A FIDESZRE SZAVAZOK 2018-ban! Jó lépés volt az egyiptomi kapcsolat fölelevenítése. Szerencsétlen ország Magyarország, ahol egy ennyire primitív ostoba baloldal működik. Rémálomba ne jöjjön elő, hogy ismét hatalomra kerülnek. Isten, óvd meg Magyarországot tőlük. Mekkora pofon ez a boroskancsó Molnár Gyulának az, hogy 4 másik állam miniszterelnöke is eljött Budapestre. Hihihi
néhai Ch.Pilot
2017. július 06. 08:22
Vinnyog a ballib csőcselék. A dolgok teljesen rendben mennek, a miniszterelnök úr megint jól csinált valamit. :-)
zakar zoltán béla
2017. július 05. 15:41
Szemet ver a zöld dudva, s a "bő kender" a forró flaszteron/ Tépd ki tövestül, mert arra jön egy Városligeti tesztoteron..(MIMM!)
smarton
2017. július 05. 14:21
Egyébként gratulálok a libsi mandinak is a címhez meg a hozzá rakott képhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!