Áder aláírta a párizsi klímamegállapodást

2016. április 22. 18:36

Az ENSZ New York-i székházában 171 ország képviselője, köztük Áder János magyar államfő írta alá a tavaly Párizsban megkötött klímavédelmi egyezményt. Ugyanakkor a megállapodás csak akkor lép hatályba, ha azt legalább 55 olyan ország ratifikálja, amelyek amelyek együttesen a globális felmelegedésért felelős gázok 55 százalékát bocsátják ki.

2016. április 22. 18:36

Aláírta Áder János köztársasági elnök az ENSZ New York-i székházában pénteken a tavaly Párizsban megkötött klímavédelmi egyezményt. A megállapodást 171 ország képviselője írja alá. Elsőként Francois Hollande francia államfő – a klímaegyezmény megszületésének otthont adó ország vezetője – látta el kézjegyével a dokumentumot, majd ábécé-sorrendben a 171 ország képviselője, köztük több mint hatvan állam-, és kormányfő. Az aláírásnál az ENSZ-főtitkár, Ban Ki Mun mellett ott állt Francois Hollande és Ségolene Royal francia környezetvédelmi miniszter. 

A párizsi klímamegállapodás csak akkor lép hatályba, ha ratifikálja legalább 55 ország, amelyek együttesen a globális felmelegedésért felelős gázok 55 százalékát bocsátják ki.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. április 23. 12:35
Brüsszelben van a nemzetgyűlölők felforgató tevékenységet folytatók központja a kommunisták fészke.
áfonya
2016. április 23. 12:28
Brüsszeli eus vezérek a nemzetgyűlölők ,eus nemzetek nyakára telepítik a betolakodókat ,felforgató tevékenységet folytatnak .
csuka
2016. április 23. 09:50
A FIDESZ/DSZ MAFFIA és a multik mutyija: "A Növényvédelmi Bizottság A rendezvény apropóját a Földművelésügyi Minisztérium Növényvédelmi Bizottságának aktuális, pénteki ülése adta. A szakmai fórum feladatai közé tartozik a növényvédelemmel kapcsolatos szakmai kérdések megtárgyalása, azokkal kapcsolatos javaslatok, állásfoglalások megfogalmazása, valamint a Növényvédelmi Módszertani Gyűjtemény, illetőleg a peszticidek fenntartható használatáról szóló, tagállamoknak kötelezettségként előírt Nemzeti Növényvédelmi Cselekvési Terv kidolgozása). Csakhogy a Bizottságban indokolatlanul magas arányban képviselteti magát a mezőgazdasági ágazat (a 21 tagú bizottságban 14 képviselővel). Jellemző, hogy míg az egészségügy mindössze egyetlen taggal van jelen (az Emberi Erőforrások minisztériumának delegáltja), addig például a Növényvédőszer-gyártók és Importőrök Szövetsége, illetőleg a Növényvédő szer és Műtrágya Kereskedők Szakmai Egyesülete is egy-egy emberrel képviselheti az ipari mezőgazdaság érdekeit - figyelmeztette nyílt levélben Darvas Béla a biológiai tudományok doktora, címzetes egyetemi tanár, a Magyar Ökotoxikológiai Társaság, valamint a GMO-Kerekasztal elnöke Fazekas Sándor földművelésügyi minisztert." http://alfahir.hu/most_vegre_megtudta_a_kossuth_ter_hogy_mivel_etetnek_minket
áfonya
2016. április 23. 09:27
Na az lesz az igazi mikor ferkó utódai az ázsiai cigányok után szedi össze a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!