Vadai: Az EU a közös megoldáson dolgozik

2015. szeptember 18. 09:54

Vadai Ágnes szerint nem segíti a közös megoldást menekültügyben, hogy a magyar külügyminiszter minden reggel berendel egy nagykövetet.

2015. szeptember 18. 09:54

Vadai Ágnes szerint Orbán Viktornak fel kellett volna a telefont, és azt mondani: „Angela, van itt egy probléma, amit egyedül nem tudunk megoldani. Nem segítenétek nekünk?”. A DK-s politikus szerint ez több eredményre vezetett volna, mint az, hogy Szijjártó Péter minden reggel behívat egy nagykövetet az irodájába. A DK-s politikus szerint az Orbán-kormány politikája rengeteg magyar embert is akadályoz a szabad mozgásban.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. szeptember 19. 07:32
Ez a némber méltó a futóbolondhoz. Rövidesen a magyar politikai élet pöcegödrébe kerülnek. Ill. már ott is vannak.
yes_we_can
2015. szeptember 19. 01:39
A legkevésbbé a ti jelenlétetek segíti a megoldást.
Rabonban
2015. szeptember 18. 22:41
A baloldalon mindenki heveny részeg? Bár ez sem lenne mentő körülmény!)Még tévedésből sem képesek magyar érdekeket képviselni, megáll az embernek az esze! El a kezekkel a magyar rendőrségtől, csak tiszteletet érdemelnek!
Tiszafa
2015. szeptember 18. 19:32
Ezt a büdös kurvát néhány napja már sikeresen kizárták a déli határon. KI ENGEDTE VISSZAAAA!!!???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!