Magyarországról tanácskozott az USA

2012. február 08. 09:44

Magyarországról tartott megbeszélést kedden az amerikai külügyminisztérium – értesült a Magyar Nemzet. Magyarország washingtoni nagykövetét a tanácskozásra nem hívták meg.

2012. február 08. 09:44

Magyarországról tartott megbeszélést kedden az amerikai külügyminisztérium. A tanácskozáson részt vett Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet, Thomas Melia, az amerikai külügyi tárca emberi jogokért felelős helyettes államtitkára és Charles Gati politológus. A Magyar Nemzet úgy tudja, az államtitkár és a politológus kifejezetten negatív véleményt fejtettek ki hazánkról.

Szapáry Györgyöt, Magyarország washingtoni nagykövetét a tanácskozásra nem hívták meg – írja a lap.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2012. február 08. 20:05
Helyi ballibjeinknek úgy kell egy helyettes állkamtitkári értekezlet Gátival, mint kacsának a nokedli. Ha ennyivel telik a bögyörőjük, egye fene. Állatbarát vagyok.
Krupp Skya
2012. február 08. 18:25
Hirosima és Detroit.pps Üssétek be a keresőbe és a "kattka" feliratút kérjétek be! Nem tudom elküldeni közvetlen mert letölti a pps file-t az asztalra.
Krupp Skya
2012. február 08. 17:00
Az Usanka könnyebb helyzetben van mint Afganisztán esetében, a Budapesti telefon könyvben keresnek egy Alka Ida nevűt és lecsapnak mint gyöngy tyúk a takonyra.
Corporate Soldier
2012. február 08. 14:51
"Magyarországról tartott megbeszélést kedden az amerikai külügyminisztérium. A tanácskozáson részt vett Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet, Thomas Melia, az amerikai külügyi tárca emberi jogokért felelős helyettes államtitkára és Charles Gati politológus. A Magyar Nemzet úgy tudja, az államtitkár és a politológus kifejezetten negatív véleményt fejtettek ki hazánkról." A tanácskozás után kiadott közös közleményükben kifejtették: Magyarország veszélyt jelent a demokráciára és különösképp az Egyesült Államok, valamint Izrael biztonságára. Példaként említették a közismerten chavezista és ahadinezsadista Orbán-kormány által legalizált házi pálinkafőzést, hiszen a házi pálinkafőző berendezésekkel tömegpusztító fegyverek (lásd még: az alkohol öl, butít és nyomorba dönt) állíthatók elő. A fentiek alapján az Egyesült Államok kezdeményezi az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívását, ahol a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos bizonyítékokat a témában már komoly szakértelemmel rendelkező Colin Powell és David Kelly fogják előterjeszteni. Ezzel párhuzamosan az Egyesült Államok, mint a demokrácia letéteményese felkéri az Európai Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségét (EUSSR), hogy első lépésként vezessen be azonnali szankciókat az antidemokratikus, antiszemita és soviniszta Magyarország ellen. Különleges megbízottnak javasolják Jan Slota, Daniel Cohn-Bendit és Jean Asselborn megbízását, külső szakértőként Corneliu Vadim Tudor alkalmazásával. Végezetül, az Egyesült Államok felszólítja a rasszista, cigány- és Izrael-ellenes Orbán-rezsimet arra, hogy tartózkodjon a demokráciaellenes magatartástól, ellenkező esetben az iraki, az afganisztáni és a panamai rezsim sorsára jut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!