Gyöngyöspatán kigyulladt a vajda háza

2012. február 12. 19:41

Kigyulladt Farkas János cigányvajda háza szombaton Gyöngyöspatán. A családi ház tetőszerkezete elégett, személyi sérülés nem történt, a vajda szerint tizenheten maradtak fedél nélkül.

2012. február 12. 19:41

Kigyulladt szombat délután Gyöngyöspatán a helyi vajda, Farkas János háza. A tűzoltók három szerkocsival vonultak ki, és estére el is oltották a tüzet, amelyben személyi sérülés nem történt. A vajda - aki a tavaly tavaszi gyöngyöspatai események egyik fontos szereplője volt - elmondása szerint a tűzoltóság és a rendőrség még vizsgálja a tűz okát. Farkas János elmondta azt is, hogy a tűz miatt tizenheten maradtak fedél nélkül, a polgármester pedig nem kereste meg, miben tudna segíteni.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Terminátor
2012. február 13. 12:34
17-en maradtak fedél nélkül ? Tegyenek fel sapkát ! Normális családban nem laknak 17-en
Auschwitz FC
2012. február 12. 23:41
Lehet hogy a saját házukat gyújtották fel, azt hazudják, hogy a nácik voltak, majd kimennek Kanadába. CSAK VISSZA NE JÖJJENEK SOHA!
thymian
2012. február 12. 22:49
Külföldi sajtó, holnap, holnapután, akármikor: Gyöngyöspatán a rasszista magyarok felgyújtották szegény cigányok házát. Kanada pedig szívrepesve fogja befogadni őket.
Senki Alfonz
2012. február 12. 20:16
Nem tudtam, hogy Andy Vajnának háza van Gyöngyöspatán!!! Forró tömegjelenetek miatt égett le és maradt 17 ember fedél nélkül?? Miért nem folytatják a filmet a szabadban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!