Hitlerhez hasonlította Orbánt Slota

2010. november 09. 16:36

Ján Slota szerint Orbán Viktor csaknem ugyanolyan kijelentéseket tesz, mint Adolf Hitler. A Szlovák Nemzeti Párt elnöke szerint Magyarország Trianon revíziójára törekszik, ezért a szlovák kormánynak cselekednie kellene.

2010. november 09. 16:36

Ján Slota szerint a Magyar Állandó Értekezleten elhangzottak bizonyítják, hogy az SNS már korábban is pontosan megnevezte Magyarország céljait, melyek szerint Európát saját politikai elképzeléseik szerint rendeznék át és figyelmen kívül hagynák a trianoni szerződést. Szerinte Budapest soha nem látott arcátlansággal agitálja a szomszédos államokban élő magyarokat a magyar állampolgárság felvételére, nemzetiségi feszültséget szít, „melynek beláthatatlan következményei lehetnek”. Slota bírálta a szlovák kormányt, amiért tétlenül figyeli az eseményeket.

A politikus úgy véli, az ország déli határait veszély fenyegeti, hasonlóan ahhoz, ahogy a Szudéta-vidéket fenyegette 70 évvel ezelőtt. „Orbán csaknem ugyanúgy fejezi ki magát, mint akkor Adolf Hitler birodalmi kancellár” - mondta Slota, emlékeztetve, akkor ez Európa teljes megszállásához vezetett.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikva
2010. november 09. 21:04
Amióta az Eu-n belül szigorúan büntetik az autófeltörést és lopást,ez a faslota teljesen meg van kergülve...
t34
2010. november 09. 20:36
http://www.youtube.com/watch?v=wT--THsRmSs
gab82
2010. november 09. 20:26
Úgy legyen!!!!!!
ketroot
2010. november 09. 20:03
Slotát én meg egy aranyérhez hasonlítom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!