Fidesz vs. KDNP meccs Vácon

2010. augusztus 18. 09:42

Fördős Attila KDNP-s polgármesterjelöltként indul Pető Tiborral, a Fidesz jelöltjével szemben. A két kormánypárt között nincs megegyezés Vácott, akár fel is oszlathatják a kereszténydemokraták szervezetét.

2010. augusztus 18. 09:42
Egymás ellen indulnak Vácott az önkormányzati választáson fideszes és kereszténydemokrata képviselőjelöltek - nyilatkozta a Népszabadságnak Áfra Tamás, a helyi KDNP elnöke. A kereszténydemokraták ugyanis nem a Fidesz jelöltjét, Pető Tibort támogatják, hanem Fördős Attilát. Áfra szerint a két párt jelenleg is egyeztet, hiszen korábban elküldték Fördős jelölését, választ azonban nem kaptak, „csak a telefonok jöttek föntről”, hogy nem indíthatják. Korábban engedélyezték, hogy a KDNP független polgármesterjelöltként támogassa Fördőst, ezt azonban később visszavonták.
 
A KDNP saját listát állítana a választáson. Áfra nehezményezi, hogy nem hivatalosan közölték velük, a listát nem vezetheti Fördős és nem is szerepelhet rajta. Kósa Lajos hétfőn kijelentette, ha valaki „ráindul” egy Fidesz-jelöltre, az automatikus kizárást von maga után.
 
Fördős nem nyilatkozott a Népszabadságnak, Pető Tibor pedig azt mondta, fideszes jelöltként nem kíván helyi kereszténydemokrata belügyekkel foglalkozni.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. augusztus 18. 17:44
Most hogy már nincs szükség semijen zsolt csapatára szép lassan ledarálják őket is. Nem sokan fognak sírni utánuk.
gilyanpeter
2010. augusztus 18. 17:26
A lényeg, hogy ne mszp-s vagy jobbikos nyerjen.
szonja91
2010. augusztus 18. 15:32
Hajrá Fidesz;)
hori77
2010. augusztus 18. 11:43
hajrá kdnp:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!