Világbajnokot jelölne a Fidesz Vác élére

2010. június 15. 13:09

A kétszeres evezős világbajnok Pető Tibort jelölné a Duna-parti város polgármesteri posztjára a Fidesz. Ugyan a KDNP-nek is van jelöltje Fördős Attila személyében, a helyi Fidesz bízik abban, hogy meg tudnak állapodni a kereszténydemokratákkal.

2010. június 15. 13:09

A többgenerációs helyi családból származó evezős világbajnok Pető Tibort jelölné Vác első emberének a Fidesz, a párt helyi országgyűlési képviselője, Bábiné Szottfried Gabriella elmondása alapján. A 30 éves Pető a Fidesz váci csoportjának elnökeként kaphatja meg a lehetőséget. Ugyan a KDNP-nek is van javaslata a pozíció betöltésére Fördős Attila személyében, Bábiné bízik abban, hogy a két párt meg tud egyezni a választások előtt. Lehetséges indulóként tartható még számon a város jelenlegi polgármestere, a szocialista Bóth János is.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2010. június 15. 15:24
Egyszer volt Vásárhelyen valami hasonló (?). Ott, azóta már a Jobbikban ügyködő, fiúk-lányok lépkedtek be a helyi KDNP-be (többen mint ahány tag eredetileg volt) és próbáltak ellenjelöltet állítani Lázárnak. Aztán eljött Semjén és pillanatok alatt rendet tett.
mano
2010. június 15. 15:18
Csak sikerül békésen megegyezniük.
honphibu
2010. június 15. 13:28
Szinte kizártnak tartom, hogy a Fidesz meg tudjon egyezni a KDNP-vel. Hosszú, véres választási küzdelem elébe nézünk. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!