Fico, Danko és Bugár saját politikai sírjukat ássák

2017. augusztus 11. 15:03

Az egész abszurditását jól jellemzi, hogy az az SNS, melynek tárcájánál pofátlanul, az utolsó fillérig szétlopták a kutatásra és tudományra szánt többszáz millió eurós uniós csomagot, most kötelező 13. fizetést követel az embereknek.

2017. augusztus 11. 15:03
Király Zsolt
Körkép

„Az egész abszurditását jól jellemzi, hogy az az SNS, melynek tárcájánál pofátlanul, az utolsó fillérig szétlopták a kutatásra és tudományra szánt többszáz millió eurós uniós csomagot, most kötelező 13. fizetést követel az embereknek. Meg a szlovákiai fürdőipar állami támogatását, ahol az SNS szponzorai, – akik miatt az egész kormányálság kialakult, –  aktívak.

Az egész természetesen semmi más, mint olcsó populizmus és figyelemelterelés. 13. havi fizetés helyett inkább az éves alapfizetést kellene emelni, ehhez viszont más kormányra volna szükség, mely kevesebbet lop és megfelelő piaci környezet képes kialakítani (itt elolvasható, hogy Dankoék lépései épp hogy a magasabb fizetéseket teszik lehetetlenné).

A Smer és a Most-Híd belső köreiből kiszivárgott információk szerint Andrej Danko a mai Koalíciós Tanácson nem számíthat túl sok megértésre koalíciós partnereitől. Mert egy megbízhatatlan, instabil elem, aki a létüket veszélyezteti. Ezért az ő nyakát kell kitekerni. Ez pedig úgy lehetséges, ha Fico és Bugár szétrobbantja az SNS parlamenti frakcióját, szereznek legalább kilenc parlamenti képviselőt és kormányozhatnak tovább. Ezt nevezik kisebbségi kormányzásnak, melyre a múltban már több példa volt Szlovákiában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2017. augusztus 11. 15:34
Eltörött a Stradivaricska, nem akar dajnászni, Robi, Robi mi bajod, mért nem akarsz szólni? Ficofacska annak vonyicskája, s madzag a huzója. Bugár esett annak a facskába, a Robintom 'jába húzigálja: Danko, Danko helyette Ficofa sípot fújnál... Danko, Danko danke schön Puszil Mutti Merkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!