Egykori SZDSZ-es megmondóember: A Magyar Péter mögött lévő hálózat továbbra is rejtélyes

2024. április 27. 19:06

Horn Gábor szerint Magyar Péter nem a messiás.

2024. április 27. 19:06
null

„Magyar Péter nagyon ügyesen tartja fenn az érdeklődést”, jók az országjárásai, mert a közelébe kerülhetnek az emberek – kezdte megállapításainak sorát az ATV péntek esti Voks24 műsorában Horn Gábor, a Republikon Alapítvány vezetője.

Horn a műsorba Magyar péntek esti tüntetéséről elmondta, hogy  hogy a politikus jó érzékkel dolgozik az ütemet tekintve, a vidéki és budapesti helyszínek közt. Horn szerint jelenleg az a helyzet, mintha egy közvetlenül elérhető influenszerré vált volna Magyar Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy látja, hogy Magyar egy one man showt visz, amire azért van lehetőség, mert a Fidesz rossz állapotban van, illetve a kegyelmi botrány miatt. Szerinte viszont pozitívum, hogy az emberek hisznek neki, és el tudja mondani, hogy mégis ki a hibás. Kiemelte, hogy Magyar berobbanása reményt adott az embereknek. 

Szerinte a Magyar Péter jelenség és annak egyszemélyi jellege egyelőre nem fog kipukkanni, úgy látja, hogy  június 9-ig tud működni mindez, de ha megválasztanak 3-4 EP-képviselőt a Tisza Pártból, az már rögtön felül is írhatja ezt.

Horn úgy véli, Magyar Péter személye és a mögötte lévő hálózat továbbra is rejtélyes. 

Ezt is ajánljuk a témában

Horn Gábor szerint Magyar Péter léte és a mozgalma arról szól, hogy reményt ad az embereknek, ugyanis 

most sokan lehetőséget látnak szerint Orbán Viktor leváltására. 

Horn nem ért egyet Magyar Péter azon kijelentésével, hogy ha indítanának főpolgármester-jelöltet akkor meg is nyernék azt. Szerinte az fölbolygatná az állóvizet, zavart okozna az ellenzéki térfélen és a szavazók körében is, valamint úgy látja, hogy nem is tudná érdemben veszélyeztetni Karácsonyt.

Gondolatmenete végén Horn azért leszögezte,

hogy nem tartja Magyar Pétert messiásnak, szerinte maximum királycsináló lehet.

A beszélgetést az alábbiakban tekintheti meg:

 

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 01. 08:44 Szerkesztve
Fikabubusnak még volt pofája azt szólni, hogy ő nem politikai szereplő. Akkor, amikor a kommunistákkal összefogtatok és eltérítettétek a rendszerváltoztatás folyamatát, az nem politikai cselekmény volt, csak vallásos túlhevűlet?
elbert-0
2024. április 30. 13:19
Mi mást is mondhatna ?
EX_Terminator
2024. április 28. 15:23
Nagyon is tudjuk hogy kik állnak mögötte, mint ahogy ti is, és azt is tudjuk hogy kifelé miféle a teljes tetves bandával, és ha bármelyikőtök is azt képzeli hogy ami történt és műveltetek feledésbe merül van volt vagy lehet rá bocsánat, ilyenek után lehetséges bármiféle fajta tárgyalás meg közödödés azt alaposan elmértétek.
falcatus-2
2024. április 28. 11:58 Szerkesztve
Skywalker_bp 2024. április 28. 06:52 "Aztán másnap a Tisza behúzza az EP-t és a NER hamarabb omlik össze, mint azt bárki gondolta volna...." Mi történt? Hogy, hogy tegnap óta Gyurcsány már kiesett a tiszavirág életű pixisből? Csak nem be tetszettek rosálni, mert fleto összehúzta a szemöldökét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!