Súlytalansági állapot

2016. október 14. 07:30

A biztonságosan hajózó és kormányzó Fidesz–KDNP-koalíció immár menetrendszerűen kapja az ellenzéktől a teljes joggal szimpla hülyeségnek nevezhető felszólításokat.

2016. október 14. 07:30
Ludwig Emil
Magyar Hírlap

„Az elmúlt másfél országgyűlési ciklusban túlnyomó többséggel, biztonságosan hajózó és kormányzó Fidesz–KDNP-koalíció immár menetrendszerűen kapja az ellenzéktől az idézett példához hasonló, de teljes joggal szimpla hülyeségnek nevezhető felszólításokat. »Tud-e Ön vízen járni, Miniszterelnök Úr? Mert ha nem tud, akkor Ön alkalmatlan a feladata ellátására. Felszólítom, hogy mondjon le!« (Taps a baloldalon.) A szocialista ikerpártok (MSZP, DK) és az ellenzék padsoraiban magukat semlegesnek, függetlennek, környezetvédőnek és miegyébnek aposztrofáló »tisztelt« képviselők ily módon lődözik nyilaikat a kormányoldal képviselőire. Nagyjából ezzé züllött a baloldali-liberális ellenzék stílusa, politikai és szellemi színvonala. Ők lettek Torgyán epigonjai, illő volna megköszönniük.

A kutya ugat, a karaván halad – mondják erre az élőhelyükhöz hű arabok, és mondhatjuk mi is a polgárok térfelén. A másfél hete történt nagy erejű, politikai perspektívájú esemény, amelyben hárommillió-háromszázhatvankétezer-kétszázhuszonnégy magyar honfitársunk történelmi »nem!« szavazatával állt ki Magyarország politikai, társadalmi és etnikai integritása mellett, a frászt hozta az ellenzékre. A Jobbikot kivéve. A többi párthoz tartozó politikusok egymást alulmúlva, zavartan kóvályognak a parlamentben, mint az ökölvívó egy hatalmas jobbegyenes után. Egyetlen bizodalmuk, gyógyír a lelküknek a hazudozás, a népámítás, a valós tények fejre állítása. Ez a reménységük, egzisztenciájuk és életük célja a közeli és távoli jövőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. október 14. 13:09
A (libsibolsináci) kutyák ugatnak, a karaván (a Kormány) halad. Ennyi.
krakken96
2016. október 14. 11:59
vannak józan emberek akik még biznak ezekben a pártokban?az lmp másnak indult dehogy schiffer kilépett megmutatja,hogy már ők is beadták a derekukat a Bigbrothernek,bevásárolták magukat oda is.
ördöngös pepecselés
2016. október 14. 09:13
Torgyánt azért megvédeném mert bár valóban bohóc volt de nem hazudott a mai balliberált oldal semmi mást nem tesz mint folyamatos hazudozással zavart kelt előkészítve a terepet a totális káoszra a céljuk hogy ha már az ő alkalmatlan kecskéjük megdöglött akkor pusztuljon a másé is
madarasi.abel
2016. október 14. 07:58
a hajó biztonságosan halad, csupán az irány rossz. Az első osztályon zavartalan a buli, lenn, a harmadikon viszont csak a patkányok dáridóznak :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!