Száz százalékig egyetértek Orbánnal

2016. június 07. 19:08

Faymann nem volt más, mint Angela Merkel német kancellár bábuja. Interjú.

2016. június 07. 19:08
Harald Vilimsky
Index

- Elégedett azzal, ahogy Werner Faymann, az egy hónapja lemondott osztrák kancellár kezelte a menekültválságot? Az utódjának, Christian Kernnek mit kellene máshogyan csinálnia?

- Faymann nagyon messze állt attól, hogy uralja a helyzetet. Faymann nem volt más, mint Angela Merkel német kancellár bábuja, aki rákényszerítette az európai népekre a »Willkomen« kultúrát és a »megoldjuk« szlogent. A legmagasabb szintű állami embercsempész szerepét játszotta, amihez a mostani kancellár is segédkezik, mivel különvonatokat bocsátott a menekültek rendelkezésére, és Németországba engedte őket. Éppen ezért nincsenek nagy elvárásaink Kernnel szemben: az elmúlt pár napban megmutatta, hogy Faymann politikáját fogja kőkeményen továbbvinni.

- Orbán Viktor szerint a menekültek beáramlását meg kell akadályozni, ha Európa szeretné megőrizni az identitását. Egyetért ezzel?

- Orbán azon kevés európai állami vezetők egyike, aki betartotta az európai szerződéseket a nagy migránshullám idején. Meglátásom szerint a magyar kormány bebizonyította, hogy hideg fejjel, az emberek érdekeit figyelembe véve, ésszerűen tud cselekedni. A mi véleményünk, hogy természetesen segíteni kell mindenkinek, aki tényleg segítségre szorul. Ennek nagy hagyománya van Ausztriában, Magyarországgal szemben is. De a gyereket a nevén kell nevezni. Ennek a népvándorlásnak nem a következő 2-3 évben, inkább a következő 5-10 évben lehet majd érezni a hatását. Ha úgy szeretnénk megőrizni a kontinensünket, ahogy ismerjük és szeretjük, akkor száz százalékig egyetértek Orbánnal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. június 08. 12:18
Kiváló címadás: "Felvet bizonyos kérdéseket, ha Orbán Viktor barátja a külkereskedelem támogatására létrehozott állami bank hiteléből óriási ingatlanberuházást hajt végre a Kopaszi-gáton, amit a kormány kiemelt jelentőségűnek minősít "
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 08. 00:19
vakhangya8 Neked higgyek vagy a saját szememnek? Megízlelem folyamatosan mindkettőt, a Tuskósnak olyan semmilyen ize nincs, a piacinak sokkal erősebb.
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 08. 00:18
Száz százalékig egyetértek Orbánnal Kevés! Rákosi Viktorhoz és a PÁRTHOZ 110%-ban kell hűnek lenni!
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 08. 00:15
Magyar tudósok felfedezték a sötét anyagot. Ph0t0n ban?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!