Egy pötty fasizmus

2016. február 25. 09:01

Ha a Fidesz nem kezeli ezt az incidenst kellő súllyal, akkor senkinek egy szava sem lehet, ha a külföldi sajtó fasisztoid rezsimként jellemzi az orbánizmust.

2016. február 25. 09:01
Babarczy Eszter
Magyar Narancs

„Kicsi az esélye, hogy a »rejtélyes inzultus« hátterét valóban megismerjük. Sosem lehet majd kizárni, hogy valamiféle provokáció volt, magánakció, netán félreértés, kisülhet, hogy Erdősinét halálosan megfenyegették. Kubatov nem fog menni  a Klik előbb összeomlik.

Egy biztos. Ha a Fidesz nem kezeli ezt az egyébként néhány  talán még nem felkészített?  jeles képviselője által is elítélt incidenst kellő súllyal, akkor a továbbiakban nyugodtan mondhatjuk, hogy nem zavarják a fasisztoid eszközök. Anti-antifasiszta álláspontom a továbbiakban nem érvényes. Jobboldali barátaimnak egy szava sem lehet, ha a külföldi sajtó fasisztoid rezsimként jellemzi az orbánizmust. Az általam mindeddig (túlcentralizált és erőfetisiszta) demokráciának tekintett rendszerben megjelent az igazi fasizmus egy pöttye. Ezt nem lehet nem komolyan venni. Nem lehet eléggé komolyan venni. Minden mérsékelt Fidesz-támogatónak mérlegelnie kell tehát, hogy, Rajcsányi Gellérttel élve, elfogadja-e »a magyar demokrácia ocsmány megcsúfolását«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2016. február 26. 10:20
Már megint náci-veszély van. Pontosan Babarczy írása ihlette az enyémet is. http://menekulttabor.blog.hu/2016/02/26/az_elemi_oszton_es_a_kopaszok
catalina9
2016. február 26. 10:13
Babarczy Eszter "eszmetörténésznek" nevezi magát. Megdöbbentő, hogy egy eszmetörténész ilyen silány cikkel áll elő. BE nem eszmetörténész, hanem egyre inkább síma propagandista, egy igazi liberóta.
Karbantartó9
2016. február 26. 08:16
A kopaszokat fasisztázni nem bűncselekmény? Simán tennék feljelentést a hülyepicsa ellen.
Karbantartó9
2016. február 26. 08:13
Pont egy ilyen ostoba senki mondja meg, hogy ki mit mondjon, tegyen. Nevetséges!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!