Olyat mondott a montenegrói kapitány, amire sokan lesznek büszkék Magyarországon

2023. november 18. 19:02

Egy biztos, fontos mérkőzést láthatunk majd holnap.

2023. november 18. 19:02
null

Miodrag Radulovic, a vasárnap Budapesten játszó montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya gratulált a magyar csapatnak, hogy kijutott az Európa-bajnokságra. „Először is szeretnék gratulálni a magyaroknak az Eb-részvételhez. Megérdemelték, mert egyedüliként veretlenek a csoportban” – kezdte szombati sajtótájékoztatóját az 56 éves tréner.

Radulovic szerint nemcsak a minimális kijutási esély miatt fontos számukra a magyarok elleni találkozó,

hanem hogy jó szájízzel zárják le a sorozatot, ugyanis Eb-résztvevő csapat legyőzésével bizonyíthatnák maguknak, hogy nekik is helyük lehetne a kontinensviadalon. A harmadik helyen álló Montenegró csak úgy juthat ki az Eb-re, ha nyer az éllovas magyarok ellen, a csoport másik összecsapásán pedig a második szerbek hazai pályán kikapnak a nyeretlenül sereghajtó bolgároktól.

„Az Eb-selejtezők során javuló formát mutatunk. Legutóbbi öt meccsünkből hármat megnyertünk, és minden alkalommal legalább két gólt szereztünk” – szögezte le Radulovic, aki szerint együttese jobb képet mutatott annál, mint ahány pontja van a selejtezőcsoportban,

ezért mindenképpen büszke az eddigi teljesítményre, mert játékosai méltóképpen képviselték országukat.

A szakember azt nem árulta el, hogy három- vagy négyvédős rendszert alkalmaz majd, de azt igen, hogy két támadót küld pályára. „Mi felkészültünk, és nyernünk kell, hogy legyen esélyünk. Az első lépést megtettük Litvánia legyőzésével, de azzal vagyok különösen elégedett, ahogy megtettük. Most jön a második lépés, ugyanolyan hozzáállást várok a játékosoktól, mint csütörtökön” – mondta Radulovic arra utalva, hogy két napja 2-0-ra verték a balti csapatot.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. november 19. 14:03
Na ugye..
excopp
2023. november 19. 13:49
Igen, jólesik a dicséret, de mindig résen kell lenni, mert valljuk be a litván és a bolgár meccseket is simábbra vártuk. Küzdjünk, szurkoljunk, mi már örülhetünk, a nyomás rajtuk van. Hajrá magyarok!
gegrolla
2023. november 18. 21:43
Akkor a mondd, te negrók már most feladhatják a magyarok elleni meccset.Semmi szükség a buzgóságra. Ugyanis a bolgár bohócok sose fognak nyerni Szerbiában. Innentől kezdve meg a montyk csatlakozzanak a magyar fiesztához és ünnepeljenek ők is minket! :-)))))))
Tommaso
2023. november 18. 21:37
Miért kellene büszkének lenni arra, hogy a montenegrói kapitány is tudja, kijutottunk az EB-re?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!