The Washington Times: „Trump klónja” meg akarja állítani az Európa elleni muszlim inváziót

2023. december 04. 10:29

„Korlátozzuk a menekültek és a migránsok cunamiját. Az embereknek újra lesz pénz a zsebükben” – idézi a lap a politikus kampányát.

2023. december 04. 10:29

A The Washington Times oldalán megjelent véleménycikk szerint a baloldali média „szélsőjobboldalinak”, „iszlámellenes harcosnak” és „Donald Trump klónjának” nevezi Geert Wilderst, aki Hollandia következő miniszterelnöke lehet.

Emlékezetes: Wilders hatalmas győzelmet aratott a parlamenti választásokon,miután kampányában ígéretet tett a muszlim bevándorlás megfékezésére. A holland politikus ezzel csatlakozik a bevándorlás-szkeptikusok csapatához, köztük Giorgia Meloni olasz miniszterelnökhöz és Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz, akik üdvözölték választási győzelmét.

Negyedszázadnyi politizálás után most jött el Wilders ideje. „Biztosítani fogjuk, hogy Hollandia megint a hollandoké lesz.

Korlátozzuk a menekültek és a migránsok cunamiját.

Az embereknek újra lesz pénz a zsebükben” – ígérte kampányában. Azt is gyakran hangoztatta, hogy betiltaná a mecseteket és az iszlám iskolákat – bár a kampányhajrában már arról beszélt, hogy egyelőre vannak ennél fontosabb ügyek is Hollandiában.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: FAROUK BATICHE / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evass816
2023. december 04. 15:48
Várjatok csak! A fickó egy hét múlva Putyin Trump-alakú pincsikutyája lesz!
mreinstand-2
2023. december 04. 14:58
:D :D Nem fogsz te semmit csinálni, percember :D
Hangillat
2023. december 04. 14:38
Alkotmány. Ha vészhelyzet van a többség szerint, annak megfelelő állampolgári jogokat-kötelezettségeket kell létrehozni.
nemecsekerno_007
2023. december 04. 14:13 Szerkesztve
Mekkora USA csicska lett az EU?!?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!