Megdöbbentő videón a szerdán betiltott palesztinpárti, bécsi tüntetés

2023. október 12. 14:03

Az APA osztrák hírügynökség szerint a légkör pattanásig feszült volt.

2023. október 12. 14:03

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek: végül nem engedélyezték az osztrák hatóságok a szerda estére Bécs belvárosában meghirdetett palesztinpárti szimpátiatüntetést, ennek ellenére az esti órákban több százan gyülekeztek a Stephansplatzon.

Az APA osztrák hírügynökség szerint a légkör pattanásig feszült volt. A tüntetők jelszavakat kiabáltak.

Amikor a tömeg megpróbált a Schwedenplatz felé vonulni, a rendőrök útját állták az aktivistáknak, majd a Stephansplatzon körbekerítették őket. Röviddel este kilenc óra előtt a rendőrség felszólította a résztvevőket, hogy hagyják el a tüntetést. Csütörtökön nyilvánosságra került egy videó is egy megdöbbentően nagynak tűnő palesztinpárti tömegről.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. október 21. 03:43
“Néhány héttel később Izrael végrehajtja ezt a tervet és támogatást kap a világ minden tájáról…” -írja töki71. Azt akarja mondani, h a rakétákat Izrael maga lövette saját magára? Nyilván nem, de ürügyként jól jött. De ebben semmi csoda (“véletlen”) nem volt. A magyar tudósításokban persze nem szerepelt, h alapjában véve ez egy szintén szélsőjobboldali kurzus (a Netanjahué);nem véletlen hogy Orbánnal egymás kebelén melengedték magukat… Nem igazán figyelem, de azt azért kétlem, hogy az annektálást a világ támogatná. Vagy igen?
teki071
2023. október 19. 09:58
MÉDIA AGYMOSÁS HELYETT: Az ENSZ Közgyűlésén 2023. szeptember 22-én New Yorkban Benjamin Netanjahu bemutatta az „Új Közel-Keletet” DE MÁR PALESZTINA NÉLKÜL Ott már nem jelölték a megszállt területeket, de Ciszjordániát, Kelet-Jeruzsálemet, a Gázai övezetet és a szíriai Golánt is egységesen kékre színezték izraeli nemzeti területként.. Nagy a felháborodás, és sokan kíváncsiak, hogyan tervez Izrael csaknem 5 millió palesztintól megszabadulni. Néhány héttel később Izrael végrehajtja ezt a tervet és támogatást kap a világ minden tájáról. Micsoda véletlenek vannak a geopolitikában... https://www.jungewelt.de/artikel/459840.un-generaltreffen-ohne-pal%C3%A4stina.html
syphax-2
2023. október 14. 02:18
Palesztyííín barmok! Kapjátok be az osztrák rendőrök faszát, oszt' rágicsájjátok.."az" való nektek nem a normális emberi élet..basszátok meg!
Zokni
2023. október 12. 19:11
“Megint szopnak a foskeresztény nácik!:D…” - írja Szutymarekek, mert Strasburgban buktunk. Nem szopnak. Nem tudnak róla. Ez a sajtószabadság felszámolásának köszönhető. Buktunk vagy tízmilliót (plusz ktg-ek a többszöröse) valakinek a politikai kampánya miatt, ami arról szól, hogy mi “eggynyemzetyvagyunkmerazazorrotistiszticcsa”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!